Acasă Arhiva Gigi Matei se visează deja primar al Râmnicului

Gigi Matei se visează deja primar al Râmnicului

Deși toate sondajele de opinie îl dau câștigă tor detașat pe Mircea Gutău,

„Sunt în continuare candidatul PSD pentru Primăria Râmnicului și nu sunt semne că cineva din conducere nu m-ar dori în această funcție. Am șansele pe care le are orice candidat înscris pe liste. până la alegerile locale din 2008 mai este o perioadă în care sper săpot scoate în relief adevărata activitate a primarului Mircea Gutău, nu cea care este veșnic arătatăîn presa de curte”, a spus Gigi Matei

Luni, 8 octombrie a.c., în cadrul unei conferințe de presă , candidatul PSD la Primăria Râmnicului, Gigi Matei, a declarat că sperăca până la alegerile locale din 2008 să-i poatăconvinge pe râmniceni că merităsăfie primar al municipiului. Matei este convins că sondajul ce se va realiza înainte de alegeri este de bun augur și nu-i amenințăstatutul de candidat pentru primăria Râmnicului. „Sunt în continuare candidatul PSD pentru Primăria Râmnicului și nu sunt semne că cineva din conducere nu m-ar dori în această funcție. Trebuie săse înțeleagăodatăpentru totdeauna că acele sondaje care sunt practice și necesare pentru verificarea activității și a plasării unui candidat în preferințele alegătorilor, nu m-au deranjat. Chiar eu am cerut acest lucru și aștept finalizarea acestui sondaj. Cred că sunt dorit în continuare. Asta justifică și prezența mea la această conferințăalături de întreaga conducere a partidului și nu cred că în activitatea mea am dat motive săfiu, în mod nejustificat, scos de pe această listăa candidaților pentru primăria Râmnicului” – a spus Gigi Matei. Întrebat fiind dacă crede că are șanse în fața actualului primar de a câștiga fotoliul de primar al reședinței capitalăde județ, pesedistul s-a arătat destul de optimist. Mai mult, invidios pe succesul actualului primar, Gigi Matei a spus că va scoate în relief adevărata activitate a acestuia. „Am șansele pe care le are orice candidat înscris pe liste. până la alegerile locale din 2008 mai este o perioadă în care sper săpot scoate în relief adevărata activitate a primarului Mircea Gutău, nu cea care este veșnic arătatăîn presa de curte. Cred că sunt destule argumente pentru a răsturna această situație și a convinge cu obiectivitate electoratul râmnicean despre adevăratele lucruri din municipiu” – a adăugat social – democratul.

Ion Tudor vrea la Senat

În cadrul aceleași conferințe de presă , liderul organizației municipale a PSD Rm. Vâlcea, Ion Tudor a mărturisit că nu se gândește săcandideze pentru postul de primar al Râmnicului, pentru că sperăsăprindăun loc în Senatul României. El considerăcă organizația pe care o conduce nu duce lipsăde personalități marcante care se pot înscrie oricând în cursa pentru Primărie. „În urmăcu ceva timp domnul președinte Cîlea a adus de la București o nouămetodologie pentru desemnarea și întocmirea unei liste cu candidații care vor fi aleși. PSD va avea dificultăți în întocmirea acestei liste, deoarece în municipiul Rm. Vâlcea sunt destul de multe personalități în rândul membrilor de partid care pot săcandideze pentru această funcție. În urma unei analize, această listăva fi întocmităși se va stabili candidatul final. Deocamdatănu am nici un gând pentru a face parte din această listă. Unul dintre motivele pentru care nu voi candida la Primăria Râmnicului este acela că mi-am dorit din totdeauna în Parlamentul României. Cred că pot face Față unei astfel de candidaturi. Chiar dacă se va introduce votul uninominal, consider că organizația PSD a județului Vâlcea are destule personalități care pot fi trecute pe listele pentru Parlament. Aș vrea săcontinui pe aceeași linie, pentru Senat” – a mărturisit Ion Tudor.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.