1

Gigi Matei candidatul PSD la Primarie

         ” Mergând pe principiul „Dacă voi nu măvreți, eu văvreau”  ” Gigi Matei, lovit și el de ceva vreme de boala narcisismului, și-a stabilit propriul set de valori, haotic, în care crede,  și care e convins că -l vor ajuta săiasăînvingător. „Din punctul meu de vedere, am foarte multe atuuri care măvor ajuta săcâștig. În primul rând, am o experiențăbogatăîn administrația publică locală, cunosc bine orașul, nu vin la primărie să-mi măresc conturile din bancă , am o familie împlinită, am foarte mulți prieteni și am dobândit multăexperiențămanagerială” a precizat consilierul

 

         Zilele trecute, în cadrul unei conferințe de presă, consilierul municipal Gigi Matei a declarat că este candidatul oficial, din partea PSD Vâlcea, la funcția de primar al municipiului Rm. Vâlcea. Acesta a precizat că pentru lansarea sa în cursa pentru primărie, formațiunea politică din care face parte, nu a efectuat nici un sondaj intern. „Nu am făcut nici un sondaj. Nu am încredere în ele” susține consilierul local. Lucru ieșit din comun, având în vedere că , în mai toate cazurile, partidele politice, cântăresc în urma sondării opiniei publice, șansele candidatului pe care-l „înscriu” într-o astfel competiție. PSD preferă, totuși, săarunce orbește în luptă, un individ cu calități minore de edil-șef. Și unde mai pui că liderii PSD Vâlcea nu au reușit săprezinte presei, argumente concrete, legate de competențele administrative ale candidatului lor la Primăria Râmnicului.  În schimb, Gigi Matei, lovit și el de ceva vreme de boala narcisismului, și-a stabilit propriul set de valori, haotic, în care crede,  și care e convins că -l vor ajuta săiasăînvingător. „Din punctul meu de vedere, am foarte multe atuuri care măvor ajuta săcâștig. În primul rând, am o experiențăbogatăîn administrația publică locală, cunosc bine orașul, nu vin la primărie să-mi măresc conturile din bancă , am o familie împlinită, am foarte mulți prieteni și am dobândit multăexperiențămanagerială” a precizat consilierul. până acum, motivele expuse de el sunt de-a dreptul puerile și insultă, la maxim, inteligența celor care sunt nevoiți săle asculte. Un viitor primar, are nevoie de mult mai multe puncte forte, decât a expus Gigi Matei. Și nu e cazul săintrăm în detalii.

         Gigi Matei se dămai rotund decât este

        Mai mult decât atât, acesta s-a arătat foarte indignat de faptul că în ultima vreme, în presă, au apărut articole nu tocmai laudative la adresa sa. Jurnaliștii vâlceni  au fost nedumeriți de candidatura social-democratului la funcția de primar, catalogând-o cam nepotrivită, cunoscându-se bine faptul că Gigi Matei este tipul individului care vorbește multe, de dragul imaginii publice, dar nu întreprinde nimic. În replică , Gigi Matei, roșu de mânie, a spus că va face tot posibilul săafle cine a „comandat” acele articole de presă, pentru că , în opinia sa, jurnaliștii scriu doar mânați de la spate de tot felul de interese dintre cele mai obscure. Vai și amar, când o afla el cine e sabotorul care „atentează” la imaginea sa! Așa a spus. Îi răspundem consilierului, deși facem risipăde hârtie, că și noi suntem în asentimentul colegilor noștri ziariști, cu privire la candidatura sa la funcția de primar. Total anapoda. Referitor la afirmațiile sale, conform că rora jurnaliștii scriu doar la comandă, îi spunem că se înșalăamarnic și ar trebui sămai întoarcă din când în când ziarul când citește. Are șanse chiar săînțeleagăfrazele. Dacă se ambaleazăașa, de pe acum, atunci când va fi primar desigur vorbim aici de un scenariu super-fantezist iar presa îl va mai scrie și de rău, înseamnă că e în stare să-și dea foc, demonstrativ, legat în lanțuri, pe una din străzile orașului. „Suntem pregătiți pentru alegeri, iar orice încercare de a submina candidatura mea, este în van. Îmi voi apăra cu demnitate poziția” a mai adăugat, tranșant, pesedistul. 

Olivia Pirvu