Acasă Arhiva Funar și Olguța Vasilescu l-au aruncat pe Pătru în lupta europarlamentarelor

Funar și Olguța Vasilescu l-au aruncat pe Pătru în lupta europarlamentarelor

Câțiva reprezentanți ai PRM de la centru, au venit la Vâlcea pentru a susține candidatura la alegerile europarlamentare a liderului vâlcean Nicolae Pătru ” Așadar, vărugăm săfiți foarte atenți când votați! PRM îndeamnăvâlcenii sănu voteze referendumul! ” românii ar trebuie săconștientizeze că situația dramatică a țării se datorează, în mare măsură, guvernanților care au negociat pentru aderarea în UE „în genunchi” ” s-a pus la cale, de că tre guvernanți, un plan diabolic pentru ca România săajungăîn colaps financiar

Duminică , 4 noiembrie, au răspuns la invitația liderului PRM Vâlcea, Nicolae Pătru, câțiva reprezentanți ai PRM de la centru pentru a susține candidatura la alegerile europarlamentare a liderului vâlcean dar, și pentru a explica vâlcenilor care sunt urmările aderării la UE, analizate prin prisma lor. Astfel, secretarul general al PRM, Gheorghe Funar, academicianul Eugen Mihăescu, deputatul Lia Olguța Vasilescu și senatorul Viorel Dumitrescu au fost alături de Nicolae Pătru și de cei peste 300 de membri și simpatizanți ai PRM-ului care au umplut sala amfiteatrului de la Universitatea „Spiru Haret” Râmnicu Vâlcea.

„Nu votați referendumul!”

Primul care a luat cuvânt a fost Nicolae Pătru. Acesta a explicat prezența celor patru membri PRM la Vâlcea, declarând că este mândru de realizările sale, referindu-se, în principal, la eligibilul loc 6 pe care îl ocupăpe lista europarlamentarelor. Problemele legate de buna desfășurare a alegerilor au fost cele care au dominat discursul senatorului Gheorghe Funar precum și pe cel al deputatului Olguța Vasilescu. „Ne este teamăde vechiul obicei al guvernanților de a încerca măsluirea alegerilor. De cele mai multe ori, acest lucru le-a ieșit. Așadar, vărugăm săfiți foarte atenți când votați! PRM îndeamnăvâlcenii sănu voteze referendumul, dar săparticipe în număr cât mai mare la alegerile europarlamentare”, a spus Funar.

Sondajele PNL – defăimătoare

Senatorul peremist a mai adăugat că partidul din care face parte, sperăsăobținăun rezultat mult mai bun la alegerile europarlamentare, decât cel care a reieșit în sondaje. Totodată, el a opinat că aceste sondaje făcute de PNL sunt total neadevărate, menite a defăima partidul și mai ales a face electoratul să-și piardăîncrederea în forțele PRM-ului. „Avem deja 6 candidați pe listele europarlamentare și cel de-al șaselea este domnul Pătru. Sperăm ca el săfacă cinste României, odatăcu intrarea în Parlamentul European, pentru că avem nevoie de oameni naționaliști care săse batăpentru tradițiile românești și mai ales pentru români”, a declarat senatorul Gheorghe Funar.

Intrarea în UE s-a făcut „în genunchi”

Senatorul peremist a ținut săsublinieze importanța intrării în PE, dar mai ales, modul în care România a intrat în UE. El a acuzat guvernanții că au acceptat toate condițiile impuse de UE, fără ca măcar sănegocieze, aceștia dorindu-și prea mult aderarea. De asemenea, în opinia sa, românii ar trebuie săconștientizeze că situația dramatică a țării se datorează, în mare măsură, guvernanților care au negociat pentru aderarea în UE „în genunchi”, fără a-și impune propriile condiții. Peremiștii considerăUE ca un imperiu. Ei critică PSD-ul care a acceptat ca România săplătească o cotizație de peste 1 miliard de euro/anual pentru intrarea în UE. Bani pe care România cu greu îi poate da. Senatorul Gheorghe Funar, a subliniat că PRM s-a opus vehement acestei măsuri impuse de UE. „Dacă ne gândim bine, ne dăm seama că s-a pus la cale, de că tre guvernanți, un plan diabolic pentru ca România săajungăîn colaps financiar neavând posibilitatea săplătească acești bani și totodatăînlăturând de pe piațăproducă torii autohtoni”, a mai adăugat senatorul.

Nu avem o strategie post aderare

Mergând pe aceeași linie și urmând același subiect, Olguța Vasilescu s-a arătat și ea nemulțumităde actualii guvernanți care, spune ea, sunt lipsiți de naționalism, dar, pe de altăparte, sunt foarte inteligenți atunci când își fac campanie pentru a câștiga voturile electoratului. „Guvernanții noștri foarte inteligenți nu s-au gândit la o strategie post-aderare și au cerut aderarea în genunchi. Au semnat tratatul cu ochii închiși. Nu le-a dat prin cap săfacă o listăcu produsele tradiționale așa cum au făcut grecii cu brânza „Feta” și ungurii cu pălinca. Guvernanții noștri nu au salvat ce se mai putea salva, nu s-au gândit la binele țării”, a afirmat Olguța Vasilescu.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.