Acasă Arhiva Doctorul Ploscaru nu și-a găsit locul nici la PLD

Doctorul Ploscaru nu și-a găsit locul nici la PLD

Deocamdată, din cauza procedurii greoaie de demitere, el a fost numai suspendat din activitatea politică ” conștient de ce-l așteaptă, el și-a pregătit reîntoarcerea la PNL-ul pe care l-a batjocorit de atâtea ori ” „cine vine de la voi la deschiderea spitalului meu?” – l-a întrebat pe Gheorghe Flutur doctorul arogant, amenințând ca trece la PSD

Surse din cadrul Partidului Liber Democrat ne-au informat ca doctorul Constantin Ploscaru a fost suspendat din funcția de vicepreședinte al PLD, urmând a se parcurge, ulterior, procedura greoaie de eliminarea lui din partid. În cadrul Biroului Executiv Județean s-a apreciat că acesta, de nenumărate ori, a încă lcat disciplina de partid, situându-se, voit, în afara politicului liberal democrat. În completarea informației, sursa noatrăa afirmat că doctorul Ploscaru pregătea anunțarea demisiei din PLD și reîntoarcerea la PNL-ul lui Frâncu (primind sprijin material și logistic de la PNL), chiar în ziua în care a oficializat propriul spitalul privat, dorind sădea, astfel, o loviturăsub centurăcolegilor lui din ultimul partid unde a fost primit cu brațele deschise, dar nu a mai avut cui. Invitații săi de la PLD l-au evitat, nu numai pentru că știau ce pusese „neînțelesul medic” la cale, dar nici nu au vrut sădea gir, prin prezența lor, unor ilegalități. După cum ne-a declarat avocatul Petre Ungureanu, liderul PLD Vâlcea, „spitalul nu are autorizație de funcționare sau altele complementare, nu are dotare corespunzătoare și medici angajați, iar oficializarea a reprezentat doar circul obișnuit al acestui om. Păcat că primarul Gutău a că zut în plasă, prin participarea sa la o astfel de mascaradă”. După cum ni s-a spus, fostul, de acum, vicepreședinte al organizației județene a PLD, a excelat în aroganță, indisciplină și independențăpolitică , culminând cu ofensarea președintelui executiv al PLD Gheorghe Flutur, că ruia i s-a adrest folosind persoana întâi, atunci când l-a întrebat cine vine de la PLD la festivitatea deschiderii spitalului său, amenintând că dacă nu vine nimeni el pleacă la pesediști. Comunicatul PLD primit la redacție completeazăaceastă știre.

COMUNICAT DE presă

„Urmare unor încălcări grave cu caracter repetitiv a prevederilor Statutului și a hotărârilor organismelor de conducere ale Partidului, aducând prin acestea atingerea valorilor și principiilor liberale stabilite prin Programul Partidului, Biroul Executiv Județean al P.L.D. din data de 14.11.2007 a hotărât următoarele:

– suspendarea domnului Ploscaru Constantin din calitatea de membru al P.L.D., precum și din funcția deținută.”

Președintele Organizației Județene Vâlcea,

Avocat Petre Ungureanu

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.