1

Doar două straniere în lot

Clubul din Koprivnica a adoptat o politică de creștere a propriilor talente și nu are în lot decât două straniere – slovaca Mojca Dercar și macedoneanca Natalia Todorovska. În rest, media de vârstăa grupării din Koprivnica este una scă zută, dar toate handbalistele joacă împreunăde cel puțin două sezoane. Altfel, nouădintre componentele adversarei Oltchimului sunt componente ale lotului național de senioare, care a ocupat locul 7 la Campionatul European. În plus, ca și Gheorghe Tadici la Oltchim, tehnicianul Josip Sojat este și selecționer al Croației.

Reacția antrenorului croatelor a fost asemănătoare cu cea a „neamțului” Muller După tragerea la sorți – Oltchim era singura adversarăpe care ar fi dorit săo evite la Viena. De partea cealaltă, tehnicianul Tadici a declarat că trebuie multăatenție pentru a elimina pe Podravka, un „club puternic și în culise”, și că Oltchim are avantajul meciului al doilea pe teren propriu, atunci când publicul oltean va fi, din nou, jucă torul în plus al chimistelor.

Informațiile despre Podravka vor fi ușor de aflat, în condițiile în care meciurile din grupele Ligii Campionilor au fost televizate. Se pare că Tadici și Sevișteanu au deja ultimele două partide ale croatelor din Ligă.

Narcis Stefan