Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Directorul Georgeta Saliste se relaxeaza in concediu

          ” În timp ce bolnavii îndurăfrigul din Spitalul Județean  ” „dacă doctorul Ghițăeste nemulțumit că nu e că ldurăsăîși cumpere un reșou. Când avea șuncile pe el, nu-i mai era frig. Ce să-ți spun, le îngheațăbolnavii de frig ! De doctorul Dubinciuc nu am știut că e nemulțumit. Nu înțeleg de ce se plânge că la el în secție e că ldură” ne-a spus Georgeta Săliște ” plictisităde rezolvarea problemelor cotidiene cu care se confruntă de pe scaunul său de director, Georgeta Săliște a decis săevite cât poate gradele scă zute de la locul de muncă , luându-și concediu. Va sta într-un loc că lduț, departe de colegii săi pe care nu numai că nu-i apreciază, dar le și dăcu flit atunci când solicităcondiții umane de lucru

 

          Este deja de notorietate scandalul iscat la Spitalul Județean Vâlcea, referitor la încă lzirea din Policlinică . Medicii ce-și desfășoară, aici,  activitatea se declarăextrem de nemulțumiți de frigul pe care trebuie să-l suporte zilnic, bolnavii.  Ei susțin că firma care a câștigat licitația a făcut lucrări de mântuială.  Zilele trecute, fostul director al SJ Vâlcea, medicul Dionisie Dubinciuc, și-a exprimat și el nemulțumirea Față de situația în care se găsește policlinica Spitalului Județean. „Dacă s-ar fi gândit la bolnavii din spital, ar fi terminat lucrarea înainte de termen. însă , angajații acestei firme nu au lucrat așa cum trebuie. Sincer, eu aș fi reziliat contractul imediat, având în vedere și calitatea proastăa lucrării executate” a spus el. Mai mult, un alt doctor ce-și desfășoarăactivitatea în sediul Policlinicii, Florian Ghiță medic șef al Secției de MedicinăLegală, ne-a mărturisit că în anul 2005, instalația a fost schimbatăîn totalitate din fondurile secției pe care o conduce. „Anul trecut, am investit 30 de milioane lei vechi din fondurile Secției de MedicinăLegalăpentru a reface instalația. În acest an, m-am opus schimbării țevilor pentru că erau noi. Totuși, nu pricep nici în ruptul capului, motivul pentru care nu au fost finalizate lucrările până acum. Probabil nu existădestulăvoință” ne-a spus Florian Ghiță.

          „Dacă doctorului Ghițăîi e frig, să-și ia reșou”- Georgeta Săliște

          Managerul Spitalului Județean Vâlcea, Georgeta Săliște, nici nu a vrut săaudădespre nemulțumirile medicilor, declarându-ne pe un ton insultător că lucrările vor fi terminate până pe data de 15 noiembrie a.c. „Dacă doctorul Ghițăeste nemulțumit că nu e că ldurăsăîși cumpere un reșou. Când avea șuncile pe el, nu-i mai era frig. Ce să-ți spun, le îngheațăbolnavii de frig ! De doctorul Dubinciuc nu am știut că e nemulțumit. Nu înțeleg de ce se plânge de frig. Din câte știu eu, la el în secție e chiar cald” ne-a spus ea. Manager de spital de ocazie, Georgetei Săliște îi este imposibil săpriceapăprobleme cu care se confruntă angajații spitalului, făcând dovada că o doare-n cot de situația în care se aflăîn prezent spitalul pe care, din păcate, îl conduce. Plictisităde rezolvarea problemelor cotidiene cu care se confruntă de pe scaunul său de director, Georgeta Săliște a decis săevite cât poate gradele scă zute de la locul de muncă , luându-și concediu. Va sta într-un loc că lduț, departe de colegii săi pe care nu numai că nu-i apreciază, dar le și dăcu flit atunci când solicităcondiții umane de lucru.

Claudia Stanciu