Acasă Arhiva CSM vrea să rămână lideră

CSM vrea să rămână lideră

Fotbal, Liga a II-a

” gruparea din Zăvoi întâlnește sâmbătă, pe propriul teren, pe CFR Timișoara și are mare nevoie de toate cele trei puncte

 

După 12 etape scurse din acest tur de campionat, CSM Râmnicu Vâlcea rămâne pe primul loc al clasamentului în Liga a II-a, la un punct distanțăde FC Argeș și la 11 de Jiul Petroșani, ambele foste divizionare A în campionatul trecut. Trupa antrenatăde Marian Bondrea va evolua sâmbătă, ora 11.00, pe propriul teren contra unei formații modeste, CFR Timișoara, și cuvântul de ordine este victoria. Tehnicianul craiovean are la dispoziție întreg lotul de jucă tori, Marinel Stanca și Ionuț Cercel fiind refăcuți După accidentări mai vechi, și va putea introduce în teren cel mai bun unsprezece al momentului.

 

„Începem săfim o echipă”

 

Marian Bondrea Continuă sădeclare că nu are ca obiectiv promovarea în Liga I dar că este mulțumit de progresul în joc pe care-l dovedesc elevii săi: „Nu știu dacă este corectăclasarea noastrăpe primul loc al clasamentului După 12 etape. Oricum este devreme săne hazardăm în pronosticuri despre șansele de promovare și săne dăm cu părerea asupra adversarelor cele mai periculoase. Deocamdatăne uităm numai în propria ogradăși încercă m, săne îmbunătățim jocul, de la etapăla etapă. Formația a început ușor, ușor, săse sudeze și rezultatele au venit ca o consecințăa prestațiilor ascendente ale băieților. Sunt mai multe probleme pe diferite posturi dar nu este acum momentul săle discutăm, doar suntem pe primul loc. Recunosc, însă , la capitolul coordonatori încă suferim cel mai tare.”

 

Programul etapei:

 

DROBETA Turnu Severin – LIBERTY Oradea

FC MUNICIPAL Reșița – MUREȘUL Deva

CSM Râmnicu Vâlcea – CFR Timișoara

GAZ METAN Mediaș – FC Târgoviște

INDUSTRIA SÂRMEI Câmpia Turzii – FC Caracal

FC POLITEHNICA II – CORVINUL Hunedoara

MINERUL Lupeni – JIUL Petroșani

FC BIHOR Oradea – FC UNIREA Alba Iulia

FC Pitești – ARIEȘU Turda

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.