Acasă Arhiva Cristian Tudor Popescu a servit ași la „Cupa Govorei la tenis de...

Cristian Tudor Popescu a servit ași la „Cupa Govorei la tenis de câmp”

An de an, în orașul Băile Govora are loc sărbătoarea tradițională, intitulată”Florile Govorei”. Anul acesta, manifestarea a ajuns la cea de-a XXXVIII-a ediție. Timp de două zile, atât localnicii, cât și turiștii au putut săse bucure de un  program cu totul și cu totul special.

Etno, Datina și Trident i-au încântat pe govoreni

Sărbătoarea a început încă de sâmbătă, 21 iulie a.c., cu un colocviu pe tema „Băile Govora – stațiune balnearăcu un patrimoniu material și spiritual de interes european”. Cu această ocazie, primarul orașului Băile Govora, Mihai Mateescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea, Dumitru Bușe și directorul Direcției pentru Cultură, Culte și Patrimoniul Național Vâlcea, Florin Epure au ținut rând pe rând, speachuri. Manifestările au continuat cu expoziții de artă, cântece de fanfarăși spectacole folclorice. Seara s-a încheiat cu un spectacol oferit de trupele Etno, Datina și Trident.

Prima ediție a „Cupei Govorei la fotbal”

Duminică , 22 iulie a.c., sărbătoarea a continuat cu o serie de competiții sportive. Prima dintre ele, a fost cea de cross, la care au participat peste 80 de persoane. Mai apoi, pe terenul de fotbal a avut loc prima ediție a „Cupei Govorei la fotbal” la care au participat echipe din județele Argeș și Vâlcea. „Spre bucuria noastrăprimul loc a fost câștigat de echipa de tineri a Govorei. Locul doi a fost ocupat de echipa Oltchim-ului, iar locul trei de o echipădin Argeș. Aceasta este prima ediție și sper ca tradiția săcontinue ” – ne-a declarat primarul Govorei, Mihai Mateescu.

Cristian Tudor Popescu, câștigă tor la tenis de câmp

O altăcompetiție, „Cupa Govorei la tenis de câmp”, a avut loc la baza sportivăAditen, unde cunoscutul ziarist Cristian Tudor Popescu a concurat împotriva unor tenismeni din Vâlcea, Slatina și București. El a participat la două categorii, reușind săcâștige două premii. Astfel, la categoria „45 de ani”, el a luat locul trei, iar la categoria „50 de ani” a câștigat locul I. Concursul s-a încheiat cu o festivitate de premiere ce a avut loc pe terenul de tenis al bazei sportive. Mai apoi, în parcul orașului s-a desfășurat un spectacol al Ansamblului Folcloric Maria Lătărețu. Seara, tinerii au avut posibilitatea săparticipe la un spectacol la care au concertat trupele Activ și Fly Project. Manifestațiile s-au încheiat târziu, în noapte, cu un foc de artificii.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.