Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Consilierul PD mut, Maria Preda bate câmpii, dar cu grație

” A iesit pentru câteva ore din silenzio stampa

” consilierul democrat a ținut un fel de monolog plictisitor, ce nu trebuia întrerupt de intervenția vreunui jurnalist mai curios

 

Senatorul PD, Dorel Jurcan, a avut, în ultima sa conferințăde presă, dubios de multe cuvinte de admirație pentru președintele PNL Vâlcea, Emilian Frâncu. Întrebat dacă între ei s-a născut, subit, un mare sentiment de admirație, senatorul democrat a evitat sărăspundă, făcându-și de lucru cu privirea  prin niște hârtii.

Monolog de consilier

La întâlnirea cu presa, a fost prezentăși consilierul democrat, Maria Preda, care, în CL, este într-un silenzio stampa, permanent. Numai că , de data aceasta, surprinzător, a avut câte ceva de zis, aducând acuze la adresa unor colegi din politicul autohton. „Am o problemălegatăde felul în care Svetlana Preoteasa a lovit în doamna Elena Udrea” – a spus ea, supărată. însă , consilierul nu a dorit sădea publicității ce anume a spus, Svetlana Preoteasa despre Elena Udrea. „Ei, lasă, voi sunteți ziariști Uitați-văla casetele cu înregistrări” – a dat ea peste nas jurnaliștilor. De fapt, toate afirmațiile alesului local au fost spuse trunchiat, fărădetalii. Și Doamne ferește săfii întrebat ceva în plus, că Maria Preda sărea ca arsă, de parcă avea jar pe scaun. „Vărog sănu îmi puneți întrebări tendențioase, da?” – se rățoia ea, reprezentanților mass-media, cu ochi răutăcioși. În concluzie, consilierul democrat a ținut un fel de monolog plictisitor, ce nu trebuia întrerupt de intervenția vreunui jurnalist mai curios. „Noi consilierii PD nu am jignit pe nimeni, însă , de azi înainte, nu ne vom mai lăsa că lcați în picioare” – a mai precizat ea, vorbind în dodii. Bineînțeles, nici de această datănu a vrut sădea vreo informație suplimentară. „Nu vreau sădau niciun nume, clar?” – a rostit ea răspicat. Auzi comedie! Adică cum, ne permitem să-i adresăm întrebări? Păi, pentru a da răspunsuri e nevoie să-și punăvorbitoarea în funcțiune și doar, în CL, Maria Preda a dovedit că este adepta „Legii minimului efort”, în comunicare. Mai mult decât atât, ea a spus, sărind ilogic de la un subiect la altul, că la ACVARIM sunt mulți specialiști. Din nou, eroare mare, ziariștii i-au cerut câteva nume. „Ei, nu măapuc acum sădau nume, dar sunt ” – a zis ea.

Olivia Parvu