Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CONSILIERUL ION NICOLAE A TRADAT CAUZA MUNICIPIULUI RM VALCEA

          ” Votând în favoarea firmei italiene care trebuia să construiască deponia de la Fețeni ” fiica acestuia lucrează la firma italiană ” iată cine vrea să fie primarul municipiului ” trădarea discipolului lui Brătianu devine evidentă ” serviciile INTELIGENTE sunt pe fază?

 

          Informații reale sută la sută confirmă zvonul că Ministerului Finanțelor a decis rezilierea contractului cu firma italiană „Monticava Strade”, ca urmare a neregulilor sesizate de oficialitățile  municipiului Rm. Vâlcea, privind construcția depozitului de gunoi de la Fețeni-Vâlcea. Hotărârea a fost luată în mare parte pentru că , înainte cu trei luni de expirarea termenului de execuție, italienii nu au executat decât 10% din lucrări, pentru care s-au plătit deja 500 de mii euro. Ca urmare, reprezentanții firmei „Monticava Strade” vor fi dați în judecată pentru încă lcarea clauzelor contractuale. Se vor aplica penalități de întârziere în valoare de 1 milion de euro, plus daune. Instanța va trebui să decidă dacă atunci când s-a reziliat contractul municipalitatea a avut sau nu dreptate. până atunci, nu se va putea semna un alt contract pentru continuarea construcției gropii de gunoi. Drept urmare, lucrarea trebuie conservată până la primăvară . Aceleași surse afirmă că până la data de 15 decembrie Diana Dumitru, director din cadrul Direcției de Programe Externe a Primăriei Rm. Vâlcea va posta pe site-ul Uniunii Europene anunțul pentru o nouă licitație internațională.

          Prea puțini vâlceni știu, însă , că în ședința Consiliului Local al municipiului Rm. Vâlcea, atunci când s-a supus la vot rezilierea contractului cu italienii, consilierul liberal Ion Nicolae, vicepreședinte al organizației PNL Vâlcea, omul liderului liberal Emilian Frâncu și scandalagiul Consiliului Local, a votat împotriva propunerii rezilierii contractului, fiind, de altfel, singurul care a procedat în acest fel, defăimător. De curând, consilierul a fost silit să se deconspire, confirmând public că fiica sa este salariată a firmei italienilor, gestul său de frondă denotând că în organismul de conducere al administrației publice locale el reprezintă interesele personale și ale familiei sale. Surse că rora le păstrăm anonimatul ne-au mai transmis că Ion Nicolae are legături multiple cu italienii repudiați, intenționând să-și petreacă Revelionul în una din stațiunile de la Marea Adriatică , la invitația acestora. Potrivit unui raport ale seviciilor secrete germane (BND) mafia calabreză, N’drangheta și-a întins tentaculele în toată Europa, insinuându-se și în România.

Romeo Popescu