Acasă Arhiva Conjurația delatorilor

Conjurația delatorilor

 Crinu Popescu, Ion Nicolae și Silviu Popescu – adică „delatorul”, „turnătorul” și „profitorul”, mint instituțiile statului și vâlcenii de îngheațăapele, urmărind numai avantaje personale” ” Trei, Doamne și toți trei”, sunt rușinea nației ” ei au pus la cale un complot împotriva primarului Mircia Gutău, dorind scoaterea lui în decorul administrativ și politic județean ” taina a fost dezvăluită” soarta le va fi jalnică ” lada de gunoi a istoriei teritoriale îi așteaptăcu capacul ridicat

 

     Județul Vâlcea, ca de altfel toate județele țării, nu a dus lipsa de denunță tori și turnători. Încă de la începuturile comunismului adus pe tancuri din Îara Sovietelor, din învățăturile lui Stalin, s-a reținut și s-a împământenit îndemnul: „Scrieți, scrieți, băieți, că poate iese ceva și terminăm cu burjuii”. Promotorii delațiunilor anonime erau chiar activiștii de partid, care demarau turnătoria, în spirit patriotic, uneori, apelând la oamenii de încredere ai regimului, cu  formula „Noi, un grup de oameni ai muncii, membri de partid, sesizăm că …”. De aici începea calvarul oamenilor nevinovați, pedepsiți pe nedrept de îndoctrinarea, invidia, incultura, lipsa educației și trogloditismul unor nevolnici ajunși conjunctural în funcții importante politice și administrative. Vămai amintiți celebrele anchete ale lui „Tata Turcu” – șeful Colegiului Județean PCR? Jar mânca ipochimenul ăsta, daca-i că dea în mânăo anonimă, iar gloria comunismului național creștea prin grija ce i-o purtau nenorociții ce aveau pâinea și cuțitul nației în mână.

 

                    La vremuri noi, tot ei…delatorii!

 

Crescuți la școala comunismului ce le-a teșit circumvoluțiunile creierului și otrăvit neuronii deja îmbătrâniți, grupul delatorilor vâlceni relevat După Revoluție s-a evidențiat prin exponentul lor liberal – Ion Nicolae zis Dințișor sau „Nelu al Frâncului”, care nu a pregetat niciodatăsăfacă valuri împotriva tuturor celor care sunt mai buni ca el și fac ceva pentru comunitatea din care fac parte. În cei 17 ani trecuți, în timpul niciunei guvernări, ca aceasta a petroliberalilor lui Patriciu, nu s-au înmulțit exponențial denunță torii, pentru că acestora nu li s-a dat de fel atenție, După cum nici ciumaților vieții nu li se dăvoie săcontamineze societatea. Ura convulsivăa lui Ion Nicolae s-a îndreptat și se îndreaptăîmpotriva primarului Râmnicului – ing. Mircia Gutău, dorindu-și săocupe prima funcție administrativăîn municipiul Rm.Vâlcea, iar a lui concubinăsădevină”prima doamnă” din localitate. Speranțe deșarte, dar încercarea moarte nu are! Alături de turnătorul Ion Nicolae se reliefeazăomul cu cel mai pătat trecut în afaceri și în societate, „oaia neagră” râmniceană- Crinu Popescu. Cine este el și ce nenorociri le-a adus multor vâlceni, este binecunoscut și nu mai merităreluat. Este prea mult băgat în seamă. Din geometria plană, știm cu toții că trei puncte în spațiu, determinăun plan. În planul delațiunii, turnătoriei și rezultatului urmărit, alături de Ion Nicolae și Crinu Popescu s-a situat ziaristul Silviu Popescu, patronul unui cotidian care gâfâie din greu ca săreziste printre râmniceni și pe piața publicistică locală. Prin cei trei, se părea că planul descurajării muncii administrative creative a primarului Mircia Gutău și instalării haosului în politic este perfect. Dar speranțele nu li s-au împlinit. Pentru indivizii ăștia imunzi, nici un efort de denunțare nu este prea mare, ei turnându-l pe primar la mai toate instituțiile statului, acuzându-l chiar și de lucruri nefăcute, ba chiar că a influențat până și razele de Lunăca sălustruiască galoșii lor de gumă. Dacă cineva are obiecțiuni privind turnătoria ziaristului amintit, îi transmitem că și scriind într-o publicație – activăîn viața publică – tot felul de minciuni și provocă ri subliminale, se comite o delațiune, instituțiile statului auto-sesizându-se la semnalele presei. Iată, deci, cine-s cei „Trei, Doamne și toți trei…!”… rușinea vremurilor noastre.

 

                    Silviu „60 de femei”

 

Porecla aceasta este a ziaristului Popescu și, După cum se știe, și-a ales-o singur, ca emblemăa seriozității masculine dovedite și a ceea ce se crede el că este („adonisul din urbe”), omul lăudându-se că până la vârsta asta a împărțit perna cu vreo 60 femei (în somn, totuși!) și crede că are dreptul săle povestească celor care vor să-l asculte. După părerea noastră, Silviu Popescu nu a fost niciodatăbărbat (în sensul dorit de partenerele lui în viață) și doar a profitat de conjuncturi, mânjind cu noroi tot ce stăprin preajma sa, de la femei și până la prieteni. Alăturarea lui firească turnătorilor Ion Nicolae, zis Dințișor și Crinu Popescu a avut doar un singur scop, profitul. Minciunile publicate în cotidianul ce-l conduce, frizeazăridicolul, dar omul trebuie să-și îndeplinească sarcinile asumate Față de noii săi tovarăși conjurați, cu orice risc. Iatăo probăa tupeului și prostiei sale. În ziarul ce-l conduce, „adonisul” Silviu a publicat, așa zis – „în exclusivitate”, informația că „DICU ȘI GUTĂU NU SUNT ACHITAÎI”, aluzie la procesul datorat delațiunii „Crinului otrăvit”, prin următorul text:” Tribunalul Alba nu a redactat încheierea de  ședință, iar DNA nu poate face recurs ” spre  deosebire de Traian Băsescu, pediștii vâlceni și  oamenii de afaceri din spatele primarului preferă  săpunăranga în mecanismul justiției și  săîl mintăpe președinte. DE CE? (va urma)

 

                    Ce va urma?

 

„Va urma”, este atenționarea ce a făcut-o Silviu Popescu  că tre cititorii săi și ne permitem săContinuă m noi, spunându-i ce-l așteaptă. Dezinformați, puținii cititori ai cotidianului său, ar trebui să-și preleveze salivăpentru proba sportivă”scuipat precizie”, iar cei doi oficiali râmniceni calomniați săexerseze balansul cu piciorul drept încă lțat în bocanci din piele de trompăde elefant, pentru a-l propti în „gânditorul” omului, cu speranța că poate așa îi va veni mintea la cap. Dacă avea minima curiozitate, ca sănu mai vorbim de obligația profesionalăși ar fi intrat pe site-ul Curții de Apel Alba Iulia, ar fi văzut că la data de 11 iunie 2007 s-a dat soluția în cazul denunțului prietenului său de „nebunii” Crinu Popescu. Redam noi textul:

„11.06.2007 – Soluționare

În baza disp.art.11 pct.2 lit.a Cpp rap la art.10 lit.a Cpp achităpe inculpatul Gutău Mircia de sub învinuirea săvârșirii infr.prev.de art.254 al.1 Cp rap la art.6 din L. 78/2000. În baza disp.art.11 pct.2 lit.a Cpp rap la art.10 lit.d Cpp achităpe inculpatul Dicu Nicolae de sub învinuirea săvârșirii infr.prev.de art.254 al.1 Cp rap la art.6 din L.78/2000 prin înlăturarea disp.art.26 Cp. Revocă măsura preventivăa obligării de a nu părăsi țara, dispusăFață de cei doi inculpați prin Decizia penalănr.669/10 noiembrie 2006 a Curtii de Apel Alba Iulia în dos.penal nr.3306/57/2006. Desființeazămăsura sechestrului asigurător luatăîn cursul urmăririi penale prin Ordonanța din data de 25.07.2006 cu privire la terenul în supraFață totalăde 805,68 mp, cu destinație pentru construcție, situat administrativ în Rîmnicu-Vîlcea, str.Straubing, nr.158, zona D, nr.cadastral (4904-6108) 1/1, proprietatea inculpatului Dicu Nicolae. Respinge cererea de obligare a inculpaților la restituirea că tre denunță tor a sumei de 5000 euro. În baza art.192 al.3 Cpp cheltuielile judiciare avansate de stat în faza de u. p. și de judecatărămân în sarcina acestuia.”

Merităsărețineți că toate cheltuielile de judecată(câteva milioane vechi bune!) urmeazăsăle plătească delatorul Crinu Popescu, că nu degeaba i-a pus el pe procurori si judecă tori pe drumuri…

 

                  ” Isprăvile” lui Dințișor

 

Biciclistul politic, liberal, acum, via PRM – PUR, Ion Nicolae l-a reclamat și el la DNA pe primarul Mircia Gutău, acuzând comiterea multor infracțiuni, dar s-a ales numai cu rușinea și particula de întărire a caracterului său de „delator”. Din surse judiciare, am aflat că turnătorul cu mustațăa sesizat procurorii DNA și că primarul Rîmnicului ar fi concesionat, ilegal, firmei SC KARPATBAU CONSTRUCT S.R.L, o supraFață de teren de 621 m.p., aflatăîn intravilanul municipiului Rm.Vâlcea. Totodată, a mai turnat și ilegalități privind modul de obținere a aprobărilor necesare în vederea construirii complexului comercial RIVER PLAZZA. La cererea redacției noastre, în baza Legii nr. 544/2001, Direcția NaționalăAnticorupție – Secția combatere a corupției, prin purtătorul de cuvânt al instituției, ne-a comunicat: „În dosarul nr. 41/P/2007, în baza art. 228, alin. 1 Cpp, rap. la art. 10 lit. a Cpp, s-a dispus neînceperea urmăririi penale privind infr. prev. de art. 13 – indice 2 –  din legea 78/2000 (în legăturăcu modul de concesionare a terenului de 621 m.p. că tre SC KARPARBAU CONSTRUCT SRL) și sub aspectul infr, prev. de art. 248 Cp (în legăturăcu modul de obținere a aprobărilor necesare în vederea construirii complexului comercial RIVER PLAZZA), întrucât din actele premergătoare efectuate în cauzănu au rezultat date și indicii temeinice care săateste existența acestora.”

 

                    Ce ar mai fi de zis?

 

După părerea noastră, privindu-i pe cei trei complotiști care ne tulburăviața publică , nimic nu ar mai fi de zis. Doar ei, dacă mai au de zis ceva, până nu-i ajunge oprobriul public. Oare cum mai au ăștia curaj săaparăîn public și săse mai considere oameni onorabili?

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.