Acasă Arhiva COMUNICAT

COMUNICAT

Ca urmare a apariției în presa vâlceană a unor neadevăruri despre mine, în legăturăcu terenul restitut moștenitorilor familiei Lahovari, vărog săaveți amabilitatea ca, în spiritul adevărului pe care îl promovați, săpublicați precizările pe care le fac mai jos.

Consider că recentele atacuri declanșate într-un așa-zis ziar de Vâlcea la adresa mea au ca scop doar mascarea adevăratelor interese legate de terenul reconstituit în favoarea moștenitorilor Lahovari. Aceasta, deoarece în nici un ziar nu am observat că s-ar fi pus problema nedreptățirii altor persoane ce ar fi pretins același teren. Nici un ziar nu a analizat dacă moștenitorii Lahovari erau întradevăr îndreptățiți săprimească acest teren. Dimpotrivă, una din publicații a făcut referiri la aranjamente „necurate” pentru atribuirea acestui teren altor persoane înscrise pe celebra anexă42.

Din câte observ eu, „bătălia” se duce între persoanele îndreptățite săprimească acest teren, și că rora justiția le-a făcut dreptate, și diverse clanuri mafiote care se luptăîntre ele pentru acapararea terenului.

Nu comentez hotărârile judecă torești, iar eu personal nu am mai intrat în instanțele vâlcene de peste trei ani. Nu recunosc nici ziariștilor dreptul de a comenta hotărârile judecă torești, așa cum nu recunosc nimănui acest drept.

Nu am nici o cunoștințădespre dosarele pe care biroul de avocaturăal soției mele le are și nu am nici o legăturăcu ele. Moștenitorii familiei Lahovari nu au fost clienții mei.

Dacă așa-zișii ziariști au cunoștințădespre „matrapazlâcuri” în legăturăcu restituirea terenului moștenitorilor familiei Lahovari, le recomand că le facă publice.

Atlfel, se fac părtași la acțiunile clanurilor mafiote în încercarea de a pune mâna pe ceea ce nu li se cuvine.

Îi asigur pe membrii și simpatizații PLD, precum și pe toți cetățenii vâlceni, că nu este nici o rupturăîntre ceea ce spun de peste 17 ani încoace și ceea ce fac.

Deputat Petre UNGUREANU

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.