Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

COMUNICAT

În seara zilei de 26 octombrie 2006, După procesiunea solemnă închinată Sfântului Martir Antim Ivireanul, în centrul orașului, un individ care s-a pretins profesor de judo a coborât dintr-un taxi și mi-a amenințat cu moartea familia pentru că din cauza mea ar fi fost arestat Mircia Gutău! Am scă pat de molestare doar pentru că taximetristul l-a tras înapoi pe posibilul agresor la apariția culorii verzi a semaforului.

Acesta este rezultatul campaniei de denigrare dusă în publicația Vocea Vâlcii care, de două luni, la fiecare apariție induce această idee mincinoasă în rândul râmnicenilor.

Desfid pe oricine poate dovedi că am avut vreo contribuție directă la arestarea celor doi edili ai Râmnicului (eram plecat în acea perioadă din țară iar Justiția și Ministerul de Interne sunt conduse de PD) și-mi voi da demisia imediat din demnitatea de parlamentar dacă Vocea Vâlcii sau altcineva va dovedi că nu spun adevărul.

Nu am răspuns până acum atacurilor inexplicabil de murdare apărute în Vocea Vâlcii, care s-a descalificat prin minciunile și jignirile proferate la adresa mea, pentru că am sperat că cetățenii au discernământul să vadă că este o campanie dirijată politic și nu m-am gândit că unii vor că dea în capcana întinsă de un baron al presei vâlcene ce și-a strâns o avere de invidiat împroșcându-și cu noroi semenii. Acum familia mea este însă în pericol! De aceea voi da în judecată publicația Vocea Vâlcii și pe Romeo Popescu pentru insultă și calomnie și voi cere să îndrepte material și moral marele rău pe care mi l-a provocat, culminând cu cererea de linșaj făcută în data de 27 iulie 2006.

Pentru a-mi apăra onoarea și imaginea publică voi fi nevoit de asemenea să mă apăr în justiție în orice caz viitor de amenințare, insultă sau calomnie, la adresa mea, indiferent cine va fi autorul. 

                                                                                          Emilian Frâncu,

                                                                                 Deputat PNL de Vâlcea