Acasă Arhiva Chimistele se gândesc deja la „sferturi”

Chimistele se gândesc deja la „sferturi”

În Cupa Cupelor la handbal feminin,

În Cupa Cupelor la handbal feminin s-au derulat, la sfârșitul săptămânii trecute, meciurile din optimile de finală. Rezultatele jocurilor sunt: Akaba BereBera – Astrakhanochka Astrakhan 29 – 24, FC Nurnberg – Oltchim Rm. Vâlcea 27 – 29, HAC Havre – GOG Gudme 26 – 27, Gjerpen Skien – Trgocentar Virovitica 60 – 53 (31 – 25, 29 – 28). Formația norvegianăGjerpen Skien este deja calificatăîn sferturile de finală, După dubla victorie în fața croatelor de la Virovitica. Șanse mari de calificare mai au Oltchim Rm. Vâlcea (victorioasăîn Germania) și GOG Gudme (învingătoare în Franța).

În deplasarea din Germania, echipa vâlceanăOltchim a reușit a 25-a victorie consecutivă(atât în campionat, cât și în cupele europene). Este o cifrăimpresionantă, dar valoarea lotului condus de Gheorghe Tadici este „cauza” succeselor pe bandă. „Măașteptam săcâștigă m la Nurnberg. Fetele au jucat foarte bine tactic și am controlat meciul. Victoria noastrăputea fi și mai categorică . Nu suntem calificați, mai e partida de la Vâlcea, dar vreau săcred că vom învinge și acasă”, a comentat tehnicianul chimist După meciul de la Nurnberg.

Adversar din Liga Campionilor

După disputarea meciurilor de la finele săptămânii trecute, e clar că – alături de Gjerpen Skien – se pot considera deja calificate (dacă nu vor fi surprize) în sferturile de finalăale Cupelor Cupelor Oltchim Rm. Vâlcea și GOG Gudme. Singura necunoscutăeste învingătoarea din „dubla” Akaba BeraBera – Astrakhanochka Astrakhan. Cele patru formații calificate vor fi introduse în aceeași urnă, iar adversarele – care vin de pe locurile 3 din grupele Ligii Campionilor – în alta. Numele acestora sunt Union Ribarroja, Byasen Trondeheim, Podravka Koprivnica, Kometal Skopje. Formația din Spania (Union) și cea din Norvegia (Byasen) par mai accesibili, în timp ce echipele din Croația și Macedonia sunt mai puternice.

Narcis Stefan

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.