Acasă Arhiva Cel mai tare turneu de handbal feminin din lume

Cel mai tare turneu de handbal feminin din lume

La finele acestei săptămâni, în zilele de 22 și 23 septembrie, la Râmnicu Vâlcea va avea loc „Trofeul Campioanelor” la handbal feminin, competiție ce va aduce la start cele mai puternice grupări din Europa. După ce și rusoaicele de la Lada Togliatti au confirmat participarea la turneu, ele se alăturăformațiilor Slagelse DT (câștigă toarea Ligii Campionilor), Zvezda Zvenigorod (câștogătoarea Cupei EHF) și Oltchim Rm. Vâlcea (câștigă toarea Cupei Cupelor). „Jucă m primul meci cu Lada, dar indiferent cine ar fi fost, tot un meci tare am fi avut. Naționala Rusiei este formatădin jucă toarele celor două forțe, Zvezda și Lada, care vor fi prezente la turneul de zilele viitoare. Formația din Togliatti are o linie de nouămetri foarte puternică . Acum vom vedea și noi dacă avem, într-adevăr, echipăde Liga Campionilor”, a declarat Gheorghe Tadici, „principalul” de la Oltchim.

Turneul va începe sâmbătăDupă -amiază, iar cele patru meciuri vor fi transmise în direct de sport.ro. Biletul de intrare în Sala Sporturilor va fi 25 lei noi pe zi (pentru două meciuri), iar accesul în tribune va fi permis cu o orăși jumătate înaintea de startul meciului de la ora 16.30. Programul partidelor este următorul:

” sâmbătă, 22 septembrie (ora 16.30) Slagelse – Zvezda

” sâmbătă, 22 septembrie (ora 19.00) Oltchim – Lada

” duminică , 23 septembrie (ora 16.30) finala pentru locurile 3 – 4

” duminică , 23 septembrie (ora 19.00) finala pentru locurile 1 – 2

Meciurile vor fi arbitrate de „fluierași” din Slovenia și Letonia, iar la partide vor fi prezenți oficiali ai Federației Europene de Handbal din Ungaria, Islanda, Franța și Croația.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.