Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

„câștigă m Cupa Cupelor!”

După victoria Oltchim-ului în fața unguroaicelor de la Cornexi, directorul general Constantin Roibu și-a arătat siguranța

După mulți ani în care au avut parte de spectacole dintre cele mai dureroase, suporterii vâlceni ai echipei de handbal feminin Oltchim și-au regăsit dragostea. Cu Gheorghe Tadici la timonă, formația noastrăa reușit, în meciul cu Cornexi Alcoa, o evoluție magnifică , care a recucerit inimile publicului vâlcean. Ca pe vremuri, peste 2.000 de oameni au luat cu asalt Polivalenta, care a răsunat a handbal adevărat. Am revăzut la jucă toarele noastre plăcerea jocului, am revăzut zâmbete După unele goluri reușite După execuții de nota 10, am redescoperit adevăratul Oltchim.

La finalul meciului, După ce l-a felicitat pe antrenorul pe care l-a adus cu mari eforturi la Vâlcea, Constantin Roibu – managerul general al Oltchim a declarat: „Am făcut eforturi însemnate pentru a forma această mare echipăla Vâlcea, deoarece oamenii din oraș iubesc foarte mult acest sport. A fost o victorie clară, în fața unui adversar dintr-un campionat puternic, fapt ce ne dăsperanțe pentru fazele superioare ale competiției. La felul cum au jucat astăzi fetele, n-avem cum sănu luăm Cupa Cupelor.”

Narcis Stefan