Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CAMPANIE VOCEA VALCII

      ‘Și eu cred în nevinovăția primarului Mircea Gutău’

     

       Dragăredacție,

 

     Am citit interviul cu primarul nostru drag. Ați făcut un lucru foarte bun, ne-a mai trecut de dor și ne-am mai liniștit. Domnule primar, toate trec, dar istoria rămâne și dumneavoastrăchiar ați rămas în istorie! Plus că până la urmăa fost și ea o experiențădin care oamenii ca dumneavoastrăau învățat cu siguranțăceva. Ne-am temut sănu vădistrugăpsihic și ne-am rugat zilnic de câteva ori. Sunteți un om, cu adevărat om. Aveți dragostea râmnicenilor care e mare, aveți admirația lor și nu veți renunța la primărie nici în 2008. Noi nu văvom pierde nici pentru o zi. Sper ca acei procurori și judecă tori să-și plătească greșeala și măbucur că nu m-am îndoit nici o secundădin viața mea de cuvântul dumneavoastră. până la urmăorice rău lucreazăspre binele nostru și dumneavoastrăați devenit eroul nostru, al Râmnicului și cred că ați realizat cât văapreciem și până la urmăați văzut că sunteți iubit și la bine și la rău.

           Văașteptăm la primărie,

           Mihaela Constantinescu

 

          Domnule Primar Mircia Gutău,

 

           Atâtea lacrimi am vărsat în ziua când s-a întâmplat, această nenorocităde înscenare din partea celor mai nenorociți oameni. N-am crezut niciodatăcând am văzut câte lucruri minunate ați făcut pentru orașul nostru Față de ceilalți primari, că aveți și așa mulți dușmani. Mi-a fost peste puterea judecă ții mele săcred o clipăcă sunteți vinovat. Sunt pensionară, ruptăde realitățile vieții active, dar atât cât pot judeca bănuiesc o parte din cei care vor din răsputeri săvăînlăture, dar mai cred că acolo sus, existăo putere dumnezeiască care în final va face dreptate. Săștiți că nu-s ipocrită, dar merg pe stradăși mărog ca cineva săle lumineze mintea celor care văvor judeca pe 13 septembrie și săvăîntoarceți din nou în mijlocul nostru, al celor care văiubim.

Vom fi cu dumneavoastrăatâta timp cât vreți săpăstoriți acest oraș, care sunt convinsăcă văe atât de drag, altfel n-ați fi făcut ca el săînflorească în acești doi ani.

       Văașteptăm în mijlocul nostru,

       Întreaga Familie Merișescu