Acasă Arhiva Caminul cultural din Robaia, modernizat din banii lui Matei Vintila

Caminul cultural din Robaia, modernizat din banii lui Matei Vintila

        ” Fostul senator PSD ajută în continuare localitățile vâlcene  la eveniment au mai participat câțiva consilieri județeni și deputații Aurel Vlădoiu (PSD) și Emilian Frâncu (PNL), precum și președintele Consiliului Județean, Dumitru Bușe

 

        Joi, 1 iunie a.c., în satul Robaia, comuna Bersilăvești, a avut loc inaugurarea că minului cultural din localitate, care a fost refăcut, aproape în totalitate, din ajutorul financiar primit de la liberalul Matei Vintilă. La eveniment, au mai participat câțiva consilieri județeni, deputații Aurel Vlădoiu (PSD) și Emilian Frâncu (PNL), precum și președintele Consiliului Județean, Dumitru Bușe. 

        Încântat de prezența la inaugurare a cunoscutelor figuri publice, edilul-șef al localității a ținut un discurs, lung și plictisitor despre realizările sale de până acum, cu iz de campanie electorală. Și pentru a nu se dezice de sensul pe care a dorit să-l dea evenimentului, adică cel de campanie, primarul comunei a rânduit în fața că minului, mese lungi pe care s-a servit mâncare, ca la nuntă. După discursurile invitaților, elevii de la școala din localitate au prezentat un spectacol cu poezii și cântece. De pe scenă, nu au lipsit nici că lușarii, care i-au bine dispus pe cei prezenți.

Olivia Pirvu

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.