Acasă Arhiva Calificarea în Liga Campionilor se joacă la Vâlcea

Calificarea în Liga Campionilor se joacă la Vâlcea

Mare noroc pentru handbalistele de la Oltchim:

Este foarte posibil ca turneul de calificare în grupele Ligii Campionilor săse dispute în Rm. Vâlcea!. Inițial, forul european atribuise organizarea turneului doi de calificare în Liga Campionilor grupării portugheze Madeira Andebol SAD, dar aceasta a declinat oferta. Astfel, turneul se va desfășura la Râmnicu Vâlcea, în perioada 28-30 septembrie a.c. Conform spuselor tehnicianului Gheorghe Tadici, este perfect din toate punctele de vedere, mai ales că fetele nu sunt obligate săfacă o deplasare destul de istovitoare.

Pentru a se califica în grupele Ligii Campionilor, echipa fanion a județului trebuie săocupe la sfârșitul turneului primul loc, adversare fiindu-i echipele Byasen Trondheim, Madeira Andebol SAD și o echipăcare vine din primul tur preliminar. Principalul adversar pentru calificare în ligă, pentru elevele lui Gheorghe Tadici, este formația norvegianăByasen, formație cu care Oltchim s-a confruntat în finala Cupei Cupelor în sezonul competițional recent încheiat. până atunci, o mare parte din jucă toarele de la Oltchim s-au reunit, tot sub comanda lui Tadici, la echipa naționalăa României, care se aflăîn Turcia pentru un cantonament de 12 zile.

 

99 la sută

 

Președintele CS Oltchim a afirmat ca este aproape sigur că vom organiza turneul, dar că așteaptăinformația oficială. „Nu e nimic sigur, însă dacă până acum eram convins 90 la sutăcă vom organiza, acum cred 99% că vom fi gazde. Am citit și eu informația de pe site-ul clubului din Madeira. În plus, săptămâna trecutăam primit un fax de la EHF în care eram solicitați sădăm câteva date suplimentare, lucru care îmi întărește convingerea că vom juca pe teren propriu. Dacă va fi așa, normal că suntem mulțumiți, deoarece șansele noastre de calificare cresc considerabil”, a spus Ioan Gavrilescu.

CS Oltchim îndeplinește toate condițiile cerute de EHF pentru organizarea grupei preliminare. Clubul organizator va trebui săsuporte cheltuielile de cazare pentru celelalte trei formații, fiecare delegație urmând săaibămaximum 21 de persoane. Locația trebuie săfie la un hotel de minimum trei stele, opt camere duble și trei single de fiecare delegație, plus cazarea pentru două brigăzi de arbitri și doi oficiali EHF. Sala în care se vor desfășura partidele trebuie săfie de minimum 200 de locuri și săpermitătransmisiunea în bune condiții a meciurilor.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.