Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

„Au intrat prea devreme în campania electorală și s-ar putea să obosească repede”

Gutău dă replică liberalilor

„eu știu ce spune domnul Frâncu la fiecare conferințăde presă. Are un stereotip. Spune că el poate face toate lucrurile mai bine, mai ieftin și mai repede. Nu vreau să-i mai dau alte replici. Acestea sunt doar vorbe aruncate în campania electoralăîn care au intrat prea devreme. Din păcate pentru ei, s-ar putea săobosească repede” – a spus primarul municipiului Rm. Vâlcea

 

În ultima conferințăde presă, primarul Râmnicului Mircea Gutău a ținut săle dea o replică politicienilor vâlceni ce au criticat modul în care au fost organizate Zilele Râmnicului. Unul dintre critici a fost liberalul Ion Nicolae care a declarat că s-a săturat ca an de an coloana oficialăsăparcurgăacelași traseu. Mai mult, el a spus că „oamenii ce mergeau în cortegiu erau reci și distanți, de parcă mergeau la o înmormântare”. Bineînțeles că replica edilului-șef nu a întârziat săapară, cu această ocazie el dându-i și câteva sfaturi lui Nicolae. „Dacă nu a fost mulțumit, îl sfătuiesc ca atunci când va fi primar săvinădin Zăvoi la Primărie. Poate îi este mai bine așa Mi se pare că deja este lipsăde bun simț „ – a zis Mircea Gutău.

Nici șeful liberalilor vâlceni, Emilian Frâncu nu a scă pat ocazia de a-l critica pe edilul-șef. Ca de fiecare dată, deputatul PNL s-a legat investițiile din Râmnic. „Eu știu ce spune domnul Frâncu la fiecare conferințăde presă. Are un stereotip. Spune că el poate face toate lucrurile mai bine, mai ieftin și mai repede. Nu vreau să-i mai dau alte replici. Acestea sunt doar vorbe aruncate în campania electoralăîn care au intrat prea devreme. Din păcate pentru ei, s-ar putea săobosească repede” – a conchis primarul municipiului Rm. Vâlcea.