Acasă Arhiva Anuța Handolescu are un comportament mai agresiv pe plan politic

Anuța Handolescu are un comportament mai agresiv pe plan politic

” Emilian Frâncu dixit:

” „Din câte am aflat eu, recent, 3 primari au trecut la PD. Nu știu dacă este sau nu adevărat, însă , se zvonește că au fost forțați săfacă acest gest la presiunea Corpului de Control al Prefectului ( )”Vrea, probabil, săfie ca și Băsescu. Un prefect „jucă tor”. ( ) De ceva vreme, creazăpremizele ca lucrurile săse petreacă în favoarea PD-ului” -susține liberalul.

 

Președintele PNL Vâlcea, Emilian Frâncu a declarat, într-o conferințăde presăde zilele trecute, că deputatul Petre Ungureanu, are tendința de a se victimiza de fiecare datăcând apare public. „E absolut ridicol. Trece de la o extremăla alta. Când apare în presăface pe victima sau se crede buricul pământului. (…) E un personaj mobil, care se mișcă cu ușurințăde la un partid la altul” – crede liberalul. În plus, el a precizat că Petre Ungureanu e un tip lăudăros care „spune că este coautor la orice lege, însă , dacă văuitați cu atenție pe site-ul Camerei Deputaților, nu are niciun amendament”. Șeful liberalilor vâlceni a părut foarte deranjat de afirmația lui Ungureanu potrivit că reia, PNL și PSD și-au dat mâna pentru a-l exclude (împreunăcu alți doi colegi) din Comisia Juridică a Camerei. „Ce săspun Zice că liberalii și-au propus să-l dea afară(din Comisia Juridică – n.r.) pe martirul neamului. El este independent și va rămâne acolo, subliniez, ca și independent. Ne-a amenințat că nu știu ce ni se întâmplă, dacă vom proceda astfel” – a adăugat el.

Trădătorii

Și pentru că nu se putea altfel, Emilian Frâncu a ținut sărepete, așa cum face conferințăde conferință, că PD-ul a trădat de fiecare dată, ideea de alianță. „Boc și Videanu au avut, mai demult, o discuție cu Tăriceanu, că ruia i-au spus că își aratădisponibilitatea pentru a merge împreunăpe liste la alegerile europarlamentare. Apoi, și-au schimbat decizia” – a declarat el supărat. Deputatul este de părere că dacă cele două formațiuni politice ar fi avut șanse mult mai mari dacă ar fi candidat pe liste comune pentru Parlamentul European. Desigur, deputatul a adus, din nou, acuze și la adresa președintelui României, despre care a declarat că dacă va înceta săse comporte ca un „one man show”, ca un dictator, „PNL nu va mai vota, în Parlamentul României, pentru suspendarea sa”. 

„Dințișorul de Aur” cel grijuliu

Emilian Frâncu a simțit nevoia să-l laude pe consilierul liberal Ion Nicolae, despre care susține că se pot face tot soiul de afirmații despre el, mai puțin că „nu este grijuliu cu banii care se cheltuiesc din bugetul local. Mai mult decât atât, deputatul a mărturisit că liberalii se simt lezați de afirmațiile alesului local Romeo Rădulescu, iar, dacă , acesta va continua pe aceiași notă, se văd nevoiți săia atitudine. „Nu ne putem permite săfim mereu eleganți, iar alții săne jignească tot timpul” – a amenințat el.

Frâncu îi acuzăpe Cristi Boureanu și Anuța Handolescu

Întrebat dacă a primit sprijinul lui Cristian Boureanu – pe vremea când acestea era deputat PNL – pentru rezolvarea anumitor probleme cu care se confrunta județul Vâlcea (de care răspundea parlamentarul), Emilian Frâncu a afirmat: „L-am rugat pe Boureanu, de foarte multe ori, săfacă lobby pentru județul nostru, însă , mai mereu, spunea că nu are timp”. Și pentru că lui Frâncu îi place săcreadăcă se pricepe la tot și la toate, acesta a avut o serie de comentarii și la adresa activității prefectului Anuța Handolescu: „În ultima vreme, prefectul s-a implicat mai mult, în limitele legii, în zona politicului. ( ) Din câte am aflat eu, recent, 3 primari au trecut la PD. Nu știu dacă este sau nu adevărat, însă , se zvonește că au fost forțați săfacă acest gest la presiunea Corpului de Control al Prefectului – susține liberalul. Acesta a conchis spunând că dorește săpoarte o discuție cu prefectul județului, pentru că își dorește săînțeleagăexact, care sunt motivele care au determinat-o sădea dovadăde un comportament mai agresiv în plan politic. „Vrea, probabil, săfie ca și Băsescu. Un prefect „jucă tor”. ( ) De ceva vreme, creeazăpremizele ca lucrurile săse petreacă în favoarea PD-ului” – a încheiat liberalul.

Olivia Parvu

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.