Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ANDANA PAN a ajuns în Râmnicu Vâlcea, Drăgășani și Horezu

Produse de panificație sănătoase și de calitate

„Franzela Fermecată” reprezintătoate produsele de panificație pe care Andana Pan le produce ” „Piticii lui Andana” sunt produsele de patiserie și cofetărie pe care Andana Pan le produce și distribuie ” existăo gamălargăde produse precum: fursecuri, bezele, haiose, saleuri, cozonaci, covrigi, ștrudel, croissant, prăjiturăcremeș ” firma este certificatăISO 22000 ” brutărie prin tradiție, panificație prin inovație

 

Începând cu anul 2001, firma ANDANA PAN încearcă săse impunăpe piața băimăreanăși printr-un lanț de magazine proprii, magazine cunoscute sub numele „Tanti DaDa”. Numărul acestor magazine este în Continuă creștere pentru a putea fi cât mai aproape de clienți. Magazinul online, proaspăt deschis, are ca scop emanciparea consumatorilor, deocamdată, aflați pe raza orașului Baia Mare. Aceștia au posibilitatea de a-și acoperi majoritatea nevoilor folosind internetul, fără a implica eforturi financiare suplimentare majore, fără a părăsi confortul și profitând la maxim de comoditatea oferităde locuință. Anul 2002 a fost marcat de achiziționarea unui teren cu o supraFață de 2000 mp situat pe str. Mărgeanului. În primii ani, efectuarea unor investiții nu a fost oportună, dar începând cu 2004 au fost demarate primele lucrări de proiectare și de obținere a tuturor autorizațiilor necesare pentru a da startul pentru construirea unui complex de panificație dotat conform normelor europene, cu utilaje moderne, care pe lângă activitatea de producție are și un punct de desfacere a produselor proprii și a altor produse alimentare și nealimentare. Singurul și cel mai modern punct de fabricație a produselor de patiserie și panificație din Maramureș a fost inaugurat pe data de 26 august 2006. Pasul următor a fost lansarea noilor produse, „Franzela Fermecată” și „Piticii lui Andana”. În paralel, s-a derulat implementarea normelor de igienăalimentarăși monitorizarea eficientăa tuturor zonelor de risc. Munca în echipăși scopul măreț a fost atins la sfârșitul lunii decembrie 2006.

Cifră de afaceri de peste 1,1 milioane USD

Evoluția în timp pe care Andana Pan a simțit-o poate fi verificatăde următoarele cifre și date: în anul 2002 s-a realizat o cifrăde afaceri de 1 milion lei noi si un profit de circa 30.000 lei. Numărul de angajați pe care firmăîl avea era de 30 de persoane. La sfârșitul anului 2003, cifra de afaceri a fost de 1,54 milioane lei noi, iar profitul firmei 25.000 lei. Număr de angajați a fost de 32. Anul 2004 a avut o cifrăde afaceri de 2,5 milioane lei noi și un profit de 23.000 lei, la un număr de angajați de 37 de persoane. Pentru anul 2005 s-a înregistrat o cifrăde afaceri de 2,56 milioane lei noi și un profit de circa 50.000 lei noi. Persoanele angajate la firma Andana Pan au rămas în număr de 37. Mesajul firmei este simplu și foarte clar: „Produse deosebite pentru oameni deosebiți”. Odatăcu el s-a încercat impunerea unei anumite personalități produselor pe care le produce, acestea având un farmec aparte datorat prospețimii și calității net superioare cu care s-au obișnuit clienții săcumpere întotdeauna: „Franzela Fermecată”.

Calitate certificată internațional

ANDANA PAN este una dintre puținele companii din domeniul „Morărit Panificație” Maramureș care a obținut certificatul ISO 22.000. Calitatea și igiena proceselor și a rezultatelor, este și va fi întotdeauna un factor de competiție important, daca nu cel mai important. „Principiile sistemului HACCP sunt un mijloc de a orienta compania noastrăcă tre țelurile propuse și de a ne îmbunătăți în mod continuu performanțele”, spune directorul general al firmei, Adrian Pop. Activitatea preponderentăa firmei se baza pe producerea și distribuirea produselor de panificație la nivelul județelor Maramureș și Satu Mare. Începând cu ianuarie 2007, accentul s-a pus pe partenerii interesați de calitate, cu pretenții și pe piețele cu o concurențăce săpermităcomercializarea produselor la standarde superioare. Linia de fabricație pentru produsele cu un termen lung de valabilitate permite colaborarea cu cele mai mari lanțuri de magazine din România dar semnalele bune vin din Vest. În prezent, SC ANDANA PAN SRL Baia Mare distribuie la nivel național produsele de patiserie „Piticii lui Andana”. Cele mai importante zone în care pot fi întâlnite aceste produse sunt: București, Timiș, Vâlcea, Neamț, Suceava. „Piticii lui Andana” pot fi găsiți și în orașe precum: Târgu Mureș, Brașov, Cluj Napoca, Sibiu, Arad și Oradea.

Motto-ul După care se ghideazăfirma noastrădevine din ce în ce mai popular. Acesta este „Cere și ți se va DaDa!” pentru că încercă m săstabilim o relație de comunicare deplină între Tanti DaDa și clienți. Acordăm o foarte mare importanțăcelor trei categorii de nevoi cu care toți ne confruntă m: nevoi vitale, elevate sau de vârf. Pentru Râmnicu Vâlcea și împrejurimi ne aflăm la începutul unei perioade de teste. Așteptăm reacțiile consumatorilor cu speranța că acestea vor fi încurajatoare pentru a ne extinde activitatea cu precă dere în zona județului Vâlcea”