Acasă Arhiva Accidentele se țin lanț pe DN 64

Accidentele se țin lanț pe DN 64

Numărul mare de accidente rutiere în care sunt implicați pietonii, minorii, dar și conducă torii de motociclete, scutere și mopede, i-a determinat pe polițiștii de la Serviciul Rutier Vâlcea săpunăla punct un program de prevenire și sancționare a celor care nu respectălegislația rutieră.

Deși săptămânile trecute, polițiștii au înmânat șoferilor pliante prin care îi avertiza că excesul de vitezăpoate avea urmări drastice, mulți dintre conducă torii auto nu au luat în seamăsfatul polițiștilor de a fi prudenți în trafic. Totodată, poliția a atras atenția asupra drumurilor naționale pe care se produc cele mai multe accidente, unul dintre acesta fiind DN 64.

Rănit grav din cauza unui șofer beat

Zilele trecute, pe DN 64, un bărbat a fost rănit grav de un șofer beat. Dumitru Goloșoiu, de 76 ani, din Frâncești, conducea un atelaj cu tracțiune animalăcând a fost lovit din spate de o Dacie Supernova, condusăde Vasile Pietroiu, de 31 de ani, din Rm. Vâlcea. Șoferul Daciei conducea beat, având o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din această cauză, el nu și-a dat seama de distanța regulamentarăpe care trebuia săo menținăîn trafic, lovind astfel atelajul. Dumitru Goloșoiu a fost transportat la Spitalul Județean Vâlcea, unde i-a fost  stabilit diagnosticul: „politraumatism, traumatism torace stâng, fracturăC 8, fracturămaleolă”.

La Ionești un bătrân a murit

Tot pe DN 64, Gheorghe Dospina, de 32 ani din Mihăești, conducea o autoutilitarăCitroen și se deplasa din Drăgășani spre Rm. Vâlcea. În apropierea comunei Ionești, l-a lovit pe Dumitru Vladu, de 70 de ani, care mergea pe mijlocul drumului. Bătrânul a murit pe loc și a fost transportat la morga Spitalului din Drăgășani.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.