Acasă Arhiva ACCDIDENTE ÎN LANT PE DRUMURILE VÂLCENE

ACCDIDENTE ÎN LANT PE DRUMURILE VÂLCENE

Bilanț de week-end: 1 mort, 3 grav răniți și 3 răniți ușor

De o bunăperioadă de timp, nu trece nici un week-end fără3-4 accidente de circulație. Climatul rutier din județul Vâlcea se deterioreazăcum vezi cu ochii, iar autoritățile locale par a fi depășite de situație. Nici acest sfârșit de săptămânănu a încă lcat regula, polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea fiind solicitați săcerceteze trei accidente grave de circulație.

 

Viteza, bat-o vina!

      

Vineri, 1 iunie a.c., pe strada Barajului din Rm. Vâlcea a avut loc un grav accident de circulație. Daniel Soare – 21 de ani, din comuna Dragomirești, județul Dâbovița, în timp ce conducea un VW Passat a lovit frontal un Ford ce era condus regulamentar de Mircea Cioloca – 69 de ani, din Brașov. Se pare că tânărul de 21 de ani, într-o curbăpericuloasă, nu a adaptat viteza și a pătruns pe contrasens, lovind din plin Ford-ul. În urma impactului, Mircea Cioloca, a ajuns în stare gravăla Spitalul Județean de UrgențăVâlcea, fiind diagnosticat cu fracturăepifizădistală. De asemenea, cei doi pasageri ai autovehiculului marca Ford, precum și mama șoferului VW-ului Passat, Lenuța Soare au suferit răni ușoare, nefiind necesară internarea lor. Celor doi conducă tori auto le-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.   

 

A traversat strada prin loc nepermis și fără să se asigure

 

Un alt accident rutier s-a produs în localitatea Ionești, sâmbătă, 2 iunie a.c. În jurul orelor 11.45, Ionuț Dragomirescu – 31 de ani, din Rm. Vâlcea, în timp ce se îndrepta spre Drăgășani în autoturismul său marca Opel Astra, l-a accidentat grav pe Constantin Cherăscu – 92 de ani, din Rm. Vâlcea. Din cercetările polițiștilor vâlceni a rezultat că bătrânul a traversat strada prin loc nepermis și fărăsăse asigure. În acel moment el a fost acroșat cu partea dreaptăa autoturismului marca Opel Astra, fiind transportat de urgențăla Spitalul Județean Vâlcea. Acolo, medicii i-au stabilit diagnosticul de fracturăomoplat drept și traumatism cranian. Conducă torul auto a fost și el condus la spital pentru a i se recolta probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

 

Plimbarea pe motoscuter l-a costat viața

 

Nici ziua de duminică , 3 iunie a.c., nu a fost una lipsităde evenimente neplăcute, un bărbat de 40 de ani pierzându-și viața într-un accident de circulație. Dragoș Olteanu – 33 de ani, din municipiul Drăgășani, în timp ce conducea un motoscuter, din cauza vizibilității reduse, a lovit frontal un scuar aflat în dreptul stației Peco Lukoil din localitatea Ștefănești. Tânărul nu era singur pe motoscuter, cu el mai aflându-se un bărbat, Marin Tăbârtău – 40 de ani, care nu purta cască de protecție. În urma impactului, Marin Tăbârtău a murit pe loc, fiind transportat la morga Spitalului municipal Drăgășani. Șoferul motoscuterului a fost și el rănit grav, medicii diagnosticându-l cu traumatism cranio cerebral deschis și excoriații multiple.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.