Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

A pus haina militara in cui

  ” Colonelul Nicolae Popescu, șeful Centrului Militar Județean Vâlcea,

 

       Elev militar în anul 1976, Nicolae Popescu a absolvit cu brio Academia de Înalte Studii Militare în anul 1991. Înaintea de Revoluție, a acționat la Canalul Dunărea Marea Neagră(1982 – 1984), la Divizia 2 Mecanizată(1984 – 1987), la Batalionul 15 geniu (șef Stat Major între 1987 – 1989). Din 1991, timp de patru ani, a fost comandatul Armatei a 3-a. Apoi, tot timp de patru ani, a lucrat în conducerea Regimentului 51 rachete antiaeriene KUB.

Între 1999 și 2000, a fost comandant al UM 02540 Botoșești, iar între 2001 și 2008 a fost șef de stat major la Centrul Militar Județean Dolj. Din 2002, a activat în postul de comandant al Centrului Militar Județean Vâlcea. „Încheierea activității mele în Armata României, După peste 30 de ani în slujba patriei, îmi oferăprilejul să-mi îndrept gândurile spre toți cei cu care am muncit și colaborat, spre binele instituției militare”, ne-a declarat colonelul Nicolae Popescu.

                                                                                                          ” Andrei BACALU

 

 

     Încheierea activității mele în Armata României După peste 30 de ani în slujba patriei, îmi oferăprilejul săîmi îndrept gândurile spre toți cei cu care am muncit și colaborat spre binele instituției militare.

În acest context generos, un loc aparte al stimei și considerației mele este rezervat persoanei dumneavoastrăde care măleagăamintiri de suflet, privind atât relațiile de serviciu, cât și cele umane bazate întotdeauna pe înțelegere și respect reciproc.

Măfolosesc de acest prilej, unic în viața mea, rugându-văsă-mi permiteți săvămulțumesc pentru colaborarea pe care am avut-o îndeosebi în domeniul meu de activitate.

Permiteți-mi săvădoresc o viațăplină de bucurii și împliniri, în deplină sănătate care săvăconfere o putere de muncă pe măsurile idealurilor.

Cu stimă, prețuire și mult respect, un ultim salut ostășesc,

                                           Colonel Nicoale Popescu