Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

9 persoane au ajuns la spital

Accident grav pe DN 7/ La un pas de tragedie

Zilele trecute, pasagerii unui microbuz au tras o sperieturăzdravănă, După ce autovehicolul în care se aflau a fost lovit frontal de un Opel Astra, al că rui șofer a intrat pe contrasens.

Teribilistul Ionuț Spătaru, de 23 de ani, din Rm. Vâlcea, șoferul autoturismului Opel Astra, a intrat pe contrasens lovind frontal un microbuz Iveco, condus regulamentar de Marian Rada, de 46 de ani, din Mioveni – Argeș. Conducă torul Opelului se deplasa dinspre Pitești spre Vâlcea. Nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum și meteo, carosabilul fiind umed a derapat într-o curbădeosebit de periculoasăla dreapta și a pierdut controlul volanului intrând în coliziune frontalăcu microbuzul.

În Opelul Astra se afla și Anca Feraru, 18 ani, din Rm. Vâlcea, pasagerăa locului dreapta Față . Fata a ajuns la spital cu răni grave. Medicii de la urgențe au diagnosticat-o cu „fracturăfemur stâng, fractură humerus drept”. Ionuț Spătaru a ajuns și el la spital cu răni grave – fracturădeschisărotulăstânga, plăgi tăiate antebraț drept.

Elena Chiriță, de 51 ani, din Rm. Vâlcea, era în microbuz când s-a produs incidentul. Și ea a fost transportatăla spital cu răni grave. Medicii i-au stabilit diagnosticul: „fracturăfemur stânga, traumatism cranio-facial”.

Alte 6 persoane au fost transportate la spital cu răni grave: șoferul microbuzului, Marian Rada cu diagnosticul „traumatism cranio facial, contuzie forte șold stâng, plagăcontuză”, Claudia Buturugă, de 30 ani, din Rm. Vâlcea -” traumatism cranio – facial”, Mihaela Barbu, de 37 ani, din Ocnele Mari – „traumatism cranio-facial și plagăbuzăsuperioară”, Maria Noajă, de 45 ani ,din Olănești – „contuzie cu plagăpiramidănazală”, Constantin Vasilescu, de 47 ani din Rm. Vâlcea -” contuzie piramidănazală”, Iustina Sucea, de 39 ani, din Băile Govora – „traumatism cranio-facial”.

Ambii conducă tori auto au fost testați cu aparatul alcooltest dovedindu-se că nu au băut.