Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

7 valceni au ramas fara permise de conducere

     ” Razie pe șoselele Vâlcii

 

      La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii Serviciului Poliției Rutiere au ieșit în stradă. Drumurile vizate au fost DN 64, DN67, DN7 în municipiile Rm. Vâlcea și Drăgășani, orașele Bălcești și Horezu. Controlul celor de la Poliția Rutierăs-a finalizat cu 328 de sancțiuni date șoferilor din trafic. Astfel, pentru depășirea vitezei legale au fost aplicate 61 sancțiuni, iar pentru nepurtarea centurii de siguranță63. În doar două zile, polițiștii au adus la bugetul statului suma de 12.495 lei. De asemenea, 7 vâlceni au rămas fărăpermise de conducere, 21 pietoni și 3 că ruțași au fost sancționați, în timp ce 2 conducă tori auto au fost avertizați pentru că foloseau telefonul mobil în timp ce conduceau. 

        A intrat într-o că ruță

     În timpul raziei, polițiștii au fost chemați la un accident care a avut loc în afara comunei Orlești. R. Constantin, din Rm. Vâlcea se afla la volanul unui VW Golf și se deplasa în direcția Rm. Vâlcea Drăgășani. Acesta a lovit din spate o că ruțăcondusăde P. Gheorghe, semnalizatăcu număr și plăcuțăreflectorizantăși cu felinar aprins. Din accident a rezultat vătămarea corporalăa pasagerei din dreapta Față a autoturismului, P. Stănica de 52 ani, din Rm. Vâlcea, stabilindu-se diagnosticul de traumatism toracic, politraumatism, traumatism cranio- facial, traumatism membru superior drept și fisuri costale dreapta.

     Beți la volan

    Polițiștii din Drăgășani, alături de colegii lor din Sutești, Pesceana și Crețeni au prins 3 petrecă reți care erau băuți la volan. M. ILIE din Amărăști a avut o alcoolemie de 0,42%o, iar P. TOMA din Pesceana a fost găsit cu o alcoolemie de 0,55%o. De asemenea a fost depistat numitul B. DANIEL, din Sutești, care a condus sub influența băuturilor alcoolice. Tuturor li s-au întocmit dosare penale.

Polițiștii din Galicea l-au prins pe  D. DUMITRU din Rm. Vâlcea în timp ce conducea auto Dacia 1310, având permisul de conducere suspendat, totodatăfiind și sub influența băuturilor alcoolice (testat cu aparatul etilotest). De asemenea, i s-au recoltat și  probe biologice (sânge).

Magda Tolea