Acasă Arhiva 5 accidente de circulatie si 9 raniti in doar 3 zile

5 accidente de circulatie si 9 raniti in doar 3 zile

 în fiecare zi, în țara noastrăse petrec zeci de accidente dintre cele mai grave. Numai în acest sfârșit de săptămână, în județul Vâlcea, au avut loc 5 accidente rutiere. Pentru ca numărul acestora săscadă, din 20 septembrie a.c., va intra în vigoare Noul Cod Rutier, care are mai multe prevederi care îi vor determina, fărăîndoială, pe șoferi săfie mai atenți la volan

          Cal pe mijlocul drumului

         Vineri, 1 septembrie a.c., un accident rutier a fost provocat de un cal aflat pe mijlocul drumului. Florin G. de 23 de ani, din orașul Horezu, care se afla la volanul unui autoturism marca Toyota, ce se deplasa din direcția  Horezu – Rm. Vâlcea,  a intrat în coliziune cu un cal. În urma accidentului, șoferul și celălalt pasager al mașinii, Dumitru G. de 43 de ani, au fost răniți ușor. Bărbații au fost transportați de urgență, la spital, unde li s-a stabilit diagnosticul: „plăgi superficiale frontale”.

          Un copil de 4 ani a fost grav rănit

         Un alt accident a avut loc sâmbătă, 2 septembrie a.c., în comuna Diculești, județul Vâlcea. Dumitru I. de 51 ani, din comuna Făurești, județul Vâlcea, conducea un autoturism marca Dacia 1310, pe DJ 643, din direcția Balș Bălcești. În timp ce se angajase în depășirea unei că ruțe, fărăsăfie atent la drum a lovit un copil de 4 ani, care traversa strada fărăsăse asigure. În urma impactului, micuțul a fost proiectat în șanț. Copilul a fost transportat la Spitalul Bălcești, de unde a fost trimis la cel din Craiova, cu diagnosticul: „politraumatism, traumatism cranio-cerebral sever cu fracturăcalotăcranianăîn zona occipitală, comăgradul IV, insuficiențărespiratorie acută, traumatism toraco-abdominal închis, fracturăhumerus stânga și fracturăgambăpicior stâng”.

          Nu s-a asigurat

         Tot sâmbătă, dar în comuna Alunu, pe DJ 605 C, la km. 34, Aurica D., de 72 ani, a fost accidentatăde Ion B, șoferul unui autoturism marca Dacia, care a lovit-o din plin pe femeie, în timp ce se pregătea sătreacă pe partea opusăa străzii, printr-un loc nepermis. Aurica D. a fost transportatăde urgențăla Spitalul Bălcești, unde a fost diagnosticatăcu  „traumatism cranio-cerebral acut deschis”.

A fugit de la locul accidentului

         Ca și cum ziua de sâmbătănu ar fi fost  și așa plină din punct de vedere al accidentelor, în Mihăiești, conducă torul unei mașini marca Ford Escort a lovit din spate o că ruțănesemnalizatăcorespunzător. În urma accidentului, conducă torul că ruței Ion S., de 59 de ani din Rm. Vâlcea a fost grav rănit. Medicii de la Spitalul Județean Vâlcea l-au diagnosticat cu traumatism cranio cerebral acut Poliției Rutiere Vâlcea Continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul și pentru a afla identitatea șoferului care a produs accidentul.

          Viteza bat-o vina

         Duminică , 3 septembrie a.c., pe DN 67, la km. 148+300 m, în interiorul localității Măldărești, datorităvitezei prea mari cu care circula Eduard G., din Rm. Vâlcea, a pierdut controlul volanului și a intrat în gardul unei case. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoarăa celor 3 pasageri ai mașinii și a șoferului care au fost transportați la Spitalul Vâlcea având următoarele diagnostice: Eduard G. – diagnostic „politraumatism prin accident rutier cu plagăcontuzăperiocularădreapta, contuzie forte picior stâng, plagătăiatămâna stângă”; Ștefan G. – ,,traumatism cranio facial acut închis, contuzie forte gleznădreapta”; Iuliana S.- ,,contuzie cervicală”și Leonard C. având diagnosticul : „traumatism cranio facial acut închis, contuzie genunchi stâng”.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.