Acasă Arhiva 18 persoane au fost amendate pentru furt de lemne

18 persoane au fost amendate pentru furt de lemne

” Într-o razie a Compartimentului pentru Prevenirea Delictelor Silvice,

În cursul săptămânii trecute, polițiștii din cadrul Compartimentului pentru Prevenirea Delictelor Silvice, au organizat o acțiune împreunăcu reprezentanți din cadrul I.T.R.S. Vâlcea, cu privire la controlul circulației materialului lemnos pe drumurile publice. La această razie au participat polițiști din Rm. Vâlcea, Drăgășani, Bălcești, Horezu și Brezoi precum și polițiști de la posturile de poliție arondate.

Astfel, a fost prins Ion G., din Brezoi, în timp ce transporta 1 mc lemn de foc pentru comercializare, fără a avea aviz de însoțire. Bărbatul a primit un avertisment și i s-a confiscat lemnul. De asemenea, Nicolae C., din Sibiu, transporta de DN 64, în Drăgășani, 30 mc lemn de foc. Acesta a fost amendat cu 500 de lei și i-a fost reținută întreaga cantitate de lemn pentru a se stabili proveniența lemnului. Totodată, Octavian I., din Argeș a fost oprit de polițiști care au constatat că bărbatul transporta 11 mc de lemn, pentru care a prezentat documente de însoțire necorespunzătoare.

Raportul polițiștilor aratăcă au fost controlate 45 de mașini, din care 25 transportau material lemnos. De asemenea, au fost amendate 18 persoane, valoarea totalăa amenzilor ajungând la 670 lei RON.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.