Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Zeci de amenzi date de polițiștii de la rutieră

 Acțiuni la SPR Vâlcea

Vineri, 23 ianuarie a.c., polițiștii din Berbești au organizat o acțiune pe linie rutierăîn timpul că reia au fost controlate 25 autovehicule, fiind aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare de 660 lei și au fost constatate două infracțiuni. Gabriel Munteanu, de 26 de ani, din comuna Mateești, conducea, în orașul Berbești, un Ford Mondeo, având autorizația de circulație provizorie expiratădin data de 22 octombrie 2008. Bărbatului i s-a întocmit dosar penal.

35 de mașini controlate de polițiștii din Drăgășani și Crețeni

În aceeași zi, polițiștii din Drăgășani și cei din Crețeni, au efectuat o acțiune pentru prevenirea evenimentelor rutiere, depistarea în trafic a conducă torilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice, precum și a altor abateri la regimul rutier. Astfel, au fost controlate 35 autovehicule, fiind aplicate 16 sancțiuni, în valoare de 2.880 lei. De asemenea, au fost reținute 2 permise de conducere, dintre care unul pentru consumul de alcool, iar celălalt pentru depășire neregulamentară. Dumitru Ciuiu, de 30 ani, din comuna Strejești, județul Olt, a fost depistat conducând o Dacia, pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Drăgășani, având o alcoolemie de 0,87 mg/l.

Sâmbătă, 24 ianuarie a.c., polițiștii din Grădiștea au efectuat o acțiune pe linie rutieră, în timpul că reia au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.500 lei. De asemenea, au fost reținute 2 certificate de înmatriculare și a fost constatatăo infracțiune. Nicolae Ciucu, din comuna Grădiștea, a fost depistat în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

4 contravenții și 4 infracțiuni

În noaptea de sâmbătăspre duminică , 24/25 ianuarie a.c., ofițerii Formațiunii Poliției Rurale Horezu, împreunăcu agenții de poliție rutierăși cei din Costești, Tomșani și Măldărești, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii evenimentelor rutiere și a criminalității din mediul rural. Cu această ocazie au fost controlate 24 de autovehicule, fiind constatate 4 contravenții în valoare totalăde 1.140 lei. De asemenea, a fost suspendat un permis pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și au fost constatate 4 infracțiuni.

Felix Droască , de 34 ani, din comuna Lădești, a condus un Ford Focus, pe D.N. 65 C, având o concentrație alcoolică de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. Alexandru Ducu, de 20 ani, din municipiul Rm. Vâlcea, a condus un Volkswagen, pe D.N. 67, în orașul Horezu, având numărul provizoriu expirat. Bărbatul s-a ales cu dosar penal. Ionel Rîpeanu, de 25 ani, din comuna Tomșani, a provocat un scandal public, motiv pentru care a fost sancționat cu amendăcontravențională. Cosmin Păunoiu, de 19 ani, din comuna Costești, a fost depistat în timp ce tăia și sustrăgea 4 metri cubi de material lemnos, specia salcâm, din pădurea proprietatea statului. Și acestuia i s-a întocmit dosar penal.