Acasă Arhiva 2 Victor Popescu – dublădemisie

Victor Popescu – dublădemisie

Bușe și-a alungat oamenii de bazădin partid

Victor Popescu, consilier al președintelui Dumitru Bușe, a renunțat la postul din administrație și la funcțiile de conducere pe care le deținea în conducerea Partidului Conservator

Cloaca din jurul președintelui Bușe

„Am decis sădemisionez din Partidul Conservator pentru că nu mămai regăsesc în politica promovatăde acest partid. Plec din partid pentru că , gândirea mea nu mai converge cu cea a conducerii naționale și a filialei județene. Îi mulțumesc domnului Bușe pentru încrederea pe care a avut-o inițial în mine, însă cred că , dacă va avea în continuare încredere în sfătuitorii de taină, care au slujit toate regimurile politice pentru a-și urmări doar propriul interes, nu v-a avea un viitor politic așa cum și-l dorește”, a declarat Victor Popescu. În plus, fostul conservator susține că atitudinea unor colegi de partid, l-au determinat săfacă un pas înapoi: „Din păcate, tinerețea mea a fost o sabie cu două tăișuri, mulți colegi de-ai mei văzând în mine un dușman politic, tocmai din cauza vârstei. Sunt și voi rămâne un om dedicat dreptei politice și doresc săfac parte, în continuare, dintr-un partid care săreprezinte cu mândrie această laturăpolitică . Din păcate, în forurile de conducere ale PC Vâlcea, s-au strecurat foarte multe persoane, care nu au ce că uta acolo și regret că unii membri din PC sunt dați la oparte, pentru a fi promovate anumite persoane care nu au nicio treabăcu politica. Persoane ca deputatul independent Becșenescu sau ca secretarul general al PC Vâlcea, nu au făcut altceva decât săfacă anumiți lideri valoroși săse retragă. Consider că scorul electoral propus pentru alegerile locale, este departe de a fi realizat, tocmai datoritămanagementului defectuos. Sincer, nu știu care au fost motivele pentru care s-a dorit înlăturarea mea, însă cred că nu trebuia săcapăt mai multăputere în partid, pentru a nu pune postul cuiva în pericol. Nu am dorit niciodatăpostul cuiva și sunt convins că dacă aș fi candidat pe orice post, în afarăde cel de președinte, l-aș fi obținut”, a concluzionat Victor Popescu.

Gest de onoare

Victor Popescu și-a motivat și decizia de a pleca din administrația vâlceană : „Mi-am înaintat demisia și din funcția de consilier al Președintelui CJ Vâlcea, pentru că așa am considerat moral și corect. În ultimele luni, președintele Bușe nu a mai văzut în mine o persoanăcare îi vrea binele, și fiind sfătuit de anumite persoane, din sfera presei, a luat foarte multe decizii, atât pe linie de politică cât și de administrație, cu care eu nu sunt de acord”, a concluzionat tânărul politician.

Claudia Stanciu

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.