Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Un vâlcean zace în comăprofundăla Spitalul Bagdazar

” A fost confundat cu „Cicatrice”

TENTANTIVĂ DE OMOR. Vâlceanul Dan Hangiu de 46 de ani, din Rm. Vâlcea, a fost lovit cu bestialitate cu o bâtăde baseball în cap în seara zilei de 23 noiembrie în barul Royal, în urma unei altercații violente, care a avut loc în barul respectiv.

Ziua de 23 noiembrie a.c. s-a dovedit a fi fatidică pentru Dan Hangiu, care, din nefericire, s-a aflat în locul și momentul nepotrivit. Împreunăcu alți doi colegi, După ce a terminat cursurile de la Universitatea C-tin Brâncoveanu, s-a oprit la barul Royal. După ce au dat comanda, în bar și-au făcut apariția mai mulți tineri, printre care și Constantin Marius Stoica de 20 de ani, din Rm. Vâlcea, care avea în mânăo bâtăde baseball. fără săstea pe gânduri, Stoica l-a lovit cu brutalitate pe Hangiu cu bâta în cap. Bietul om nici măcar nu a văzut cine l-a lovit, pentru că stătea cu spatele la ușa de la intrare. Stoica a continuat să-l lovească pe vâlceanul doborât la pământ și pe colegul său, Ion Stanciu. Din acel moment, în bar s-a creat o adevăratăbusculadă, mulți au vrut săfugădin local, moment în care a mai fost bruscat și Dan Gruițoiu. Ironia sorții a făcut ca cei doi, victima și agresorul, nici măcar sănu se cunoască . Stoica intrase în bar în speranța că acolo îl va găsi pe Cristian Săvoiu, zis Cicatrice, cu care avea de reglat anumite socoteli. Astfel, datorităstaturii sale, Dan Hangiu a fost confundat cu Cicatrice.

Pe urmele infractorilor

Inițial, la Poliția municipală, dosarul a fost înregistrat cu autori necunoscuți, deoarece la sosirea oamenilor legii, bătăușii dăduserăbir cu fugiții. Din primele cercetări, polițiștii au reușit să-l identifice pe făptuitor în persoana lui Constantin Marius Stoica. Deși au fost mai mulți implicați în altercație, doar pe numele lui Stoica a fost emis mandat de arestare preventivăpentru 29 de zile. El este acuzat de săvârșirea infracțiunii de tentativăde omor. Dacă va fi găsit vinovat, Stoica riscă să rămână în spatele gratiilor între 7 și 12 ani.

La fața locului, polițiștii au stabilit că 3 persoane au fost agresate, iar ulterior au fost transportate la spital. două dintre ele, Ion Stanciu și Dan Gruițoiu, au fost internate la spitalul județean de urgențăcu leziuni multiple pe tot corpul și TCC acut deschis, iar Dan Hangiu a fost transportat la spitalul Bagdazar din București, deoarece starea lui era foarte gravă. Din cauza loviturii de la cap, Hangiu a intrat în comăprofundă, el fiind ținut în viațădoar de aparatura medicală.Magda Tolea