Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Un bărbat a fost împușcat mortal în timpul unei partide de vânătoare

 Tragic

Normal 0 21

ACCIDENT. După ce a fost împușcat de două ori, în umărul stâng și în piciorul stâng, Laurențiu Lixandru a fost transportat până la ambulanțăcu o targăimprovizată. Din păcate, tânărul de doar 33 de ani a pierdut foarte mult sânge, cadrele medicale încercând, în zadar, să-l resusciteze. La doar două ore După incident el a fost declarat decedat

 

Duminică , 13 septembrie 2009, în jurul orei 10.30, un bărbat a fost împușcat mortal de partenerul său de vânătoare. Incidentul a avut loc într-o pădure din localitatea Dăești, mai exact în punctul Valea Neagră. Vânătoarea de mistreți a fost organizatălegal de Agenția județeană de Vânătoare și Pescuit Sportiv Vâlcea, la ea luând parte nu mai puțin de 10 persoane. Printre aceștia se afla și victima, Laurențiu Lixandru – 33 de ani, din Goranu, care, se pare, era chiar fiul organizatorului partidei de vânătoare. Tânărul a fost împușcat accidental de două ori, în umărul stâng și în piciorul stâng, de Ion Toader – 54 de ani, din că limănești. Imediat După accident a fost chematăambulanța. Numai că , din cauza faptului că se aflau într-o zonăgreu accesibilă, la șase kilometri de drumul principal, mașina ambulanței nu a reușit săajungăla fața locului, partenerii de vânătoare ai victimei fiind nevoiți săîl transporte pe tânăr până la ambulanțăcu o targăimprovizată. Din păcate, Laurențiu Lixandru a pierdut foarte mult sânge, cadrele medicale încercând, în zadar, să-l resusciteze. La doar două ore După incident tânărul a fost declarat decedat.

În urma incidentului, Ion Toader s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă, el riscând închisoare de la 1 la 5 ani. Oamenii legii, însă , cerceteazăîn continuare pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.