Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ULTIMA ȘPAGĂ!

Articol unic: Se reduce cu 25% sărăcia prin eliminarea 100% a guvernului actual

Programul „Ultima Șpagă” este o manifestare a cetățenilor liberi politici prin care își exprimădezaprobarea Față de incompetența, corupția și cinismul guvernului Boc-Udrea condus de premierul Traian Băsescu. Prin această acțiune le oferim guvernanților ultima șpagăși îi poftim săne părăsească.

AJUNGE!

Îi invităm pe toți cetățenii liberi ai țării acesteia ca vineri, 28 mai 2010, ora 18.00, sădepunăo monedăde 10 bani pe trotuarul din fața clădirii Guvernului României și a Prefecturilor județene. Haideți săle dăm ultima șpagăși apoi săne lase în pace! Ne-am săturat săsuferim noi ca săprospere ei; săfim întărâtați unii împotriva celorlalți, cultivându-ne ura, într-o țară cu o religie a iubirii; săînchidem ochii la incompetență, corupție și dezgustul guvernului Față de propriul popor; săne vedem părinții, bunicii și prietenii plângând în fața alimentarelor; săvedem profesori, medici și funcționari publici tânjind în fața galantarelor din supermarket; săfim stropiți de limuzinele scumpe ale unor analfabeți ale că ror unice calități sunt lipsa de culturăși instrucție și apropierea de banul public. Rugăm pe toți cei care împărtășesc aceste credințe săse alăture demersului național. E timpul ca acest guvern săplece împreunăcu primul său ministru. E deja ceasul al doisprezecelea. Mămăliga nu mai trebuie săexplodeze încă o dată.

” Cetățenii liberi de origine pesedistăși penelistă, reuniți în „Frațietatea de cruce și de sânge roșu”

NB – Nimic nou la PSD. Doar idei și păreri ce-i protejeazăpe pensionari ca săle aducă voturi și tentativa de lovire în sectorul privat care produce bunuri și bani la buget. Adică luăm de la cei ce muncesc și dăm celor ce huzuresc. Acestea sunt gunoaie nu soluții de criză.