Acasă Arhiva 2 Ucis pentru banii proveniți în urma unui furt

Ucis pentru banii proveniți în urma unui furt

 Tâlhărie cu urmări tragice

OMOR. În urmăcu câteva zile, un bărbat de 40 de ani din Drăgășani, Marian Grădinaru, a fost omorât de o cunoștință, După ce, în urma unui furt plănuit împreună, nu s-au înțeles asupra banilor ce trebuiau sărevinăfiecă ruia.

 

În data de 30 spre 31 decembrie 2009, Marian Grădinaru, Marius Bălan și Eugen Ispas, toți din Drăgășani, După ce consumaserădestul de mult alcool, au hotărât sămeargăsăsustragăniște panouri de la o societate comercialăamplasatăpe malul râului Olt. Pe fondul unor divergențe legate de sumele de bani pe care trebuiau săși le însușească fiecare, între aceștia s-a iscat un conflict spontan în timpul că ruia Eugen Ispas l-a lovit în cap pe Marian Grădinaru cu o bâtă. În urma acestei lovituri, cel de-al doilea s-a prăbușit la pământ în stare de inconștiență.

Crezând că l-a omorât, agresorul, l-a târât cu ajutorul unui cal și a unor hamuri aproximativ 400 metri până în dreptul unui puț de irigații, După care l-a aruncat înăuntru.

Trupul neînsuflețit al bărbatului de 40 de ani a fost găsit de polițiști, în urma unor cercetări efectuate de aceștia, După ce au fost sesizați de vărul victimei, Ionel Roșca, cum că victima plecase de acasăde acasăși nu se mai întorsese. Oamenii legii au constituit o echipăoperativă, care l-a descoperit într-un final pe bărbat în puțul în care fusese aruncat. Acesta prezenta pe corp și în zona capului mai multe leziuni traumatice, însă , După efectuarea necropsiei, s-a aflat că victima murise înecat în apa puțului, și nu din cauza loviturii la cap.

Pe numele lui Eugen Ispas s-a eliberat un mandat de arestare preventivăpentru 29 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.