Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Trucare – Palma lui Băsescu

” Dovada trucajului anti-Băsescu de la (i)Realitatea Tv – Antena 3 – Gardianul

Disperarea mogulilor și a politicienilor păpușiți de aceștia, a atins cote maxime. Nu mai știu ce săfacă , pe unde săscoatăcă mașa și, pentru a influența populația la vot, au lansat pe televiziunile care nu mai contenesc să-l înjure pe Traian Băsescu un filmuleț, ca suport al acuzației că acesta l-ar fi bătut pe un copil de 10 ani. Este evident că filmul în care președintele Băsescu pare că a agresat un copil în timpul unui miting electoral al Alianței DA care a avut loc la Ploiești în noiembrie 2004 este folosit în scop electoral. Ar fi anormal ca adversarii acestuia săn-o facă .Trucajul este ieftin, de proastăcalitate și a ținut de tehnica socialistăprobabil…

Link: http://www.youtube.com/watch?v=lxrRVtgaO7I

Trucare – Palma lui Băsescu

(continuare din pagina I) Îi se face scârbăcând vezi nivelul isteric și jegos cu care se manipulează. Se mizeazăpe naivitatea oamenilor, pe repeziciunea cu care se răspândesc zvonurile bârfă- „cum, tu votezi pe ăla care bate copiii? – vaaai”. Stil Vanghelie, stil de cioroi de Bucale, dau pe la spate și o taie la fugă. Totuși, impresionantăa fost munca echipei Voiculescu & Co. Sper totuși ca românii săaibăverticalitate și cuviință, pentru cei morți de-a lungul timpului, ciomăgiți de ciomăgarii lui Ivan Ilici, care acum își trimite ucenicul repetent și prostănac la Moscova săne vândăpentru susținere și tactici KGB-iste. Așa proceda și securitatea cu oponenții sistemului, le plasa în camere microfoane, După care le băgau o prostituatăîn pat. Urma, mai apoi, „caseta” și amenințarea. Existămartori care au dovedit enormul fals lansat prin media, dar și afirmația moderatorului de la (i)Realitatea TV, Răzvan Dumitrescu care a recunoscut că știa deja că filmulețul este trucat, spunând asta și pe post, dar intoxicarea Continuă . Este înțeles ca Ilici Iliescu săspumege, ca Vanghele săurle, Antonescu săcare valiza lui Geoană, dar este aberant ca însuși marele Patriciu săfie nevoit săiasăpe sticlăși sădea și el o mânăde ajutor, în lupta cu „tiranul”. Vătrebuie rating? Dați caseta cu Geoanăchemat la Moscova, dați caseta cu Geoanăchemat la ordin la Vântu, în Deltă, dați caseta cu Crin în Parlament, la serviciu – scuze, am uitat, nu existăașa ceva -. Vor ajunge moderatorii de la (i)Realitatea TV săfie bătuți pe stradăcu pietre. Producă torii acestui film sunt exact producă torii revoluției române în direct. S-a holbat o lume’ntreagă, frumos și live, cum Securitatea dădea o loviturăde stat cu mare măiestrie și sacrificiu, live. Ei mai au și niște mineriade, în palmares și câte și mai câte. La (i)Relitatea Tv, s-a titrat transmiterea filmului trucat, ca fiind imagini șocante. De unde imagini șocante? Un om/copil lovit puternic, așa cum se insinuează, și cum se face din țânțar armăsar, ar fi dus automat, instinctiv mâna la locul lovit, loc care doare. Nu se poate altfel În filmul postat în pagina electronică a ziarului sau la adresa de mail datăprin link-ul afișat, puteți vedea cum copilul se îndepărteazărâzând, la fel și președintele, tot râzând, revine pe scenă. Domnilor moguli și „aliați”, puteți săfaceți orice, dar nu desconsiderați poporul român. Poporul român, nu este un popor prost. Ați demonstrat cu vârf și îndesat că văe frică de Băsescu, că sunteți disperați că nu puteți fura încă 5 ani, în timp ce poporul moare de foame. Vin sărbătorile, mulți oameni nu au ce săle punăcopiilor pe masă, ca sănu mai vorbim de pom de Crăciun și voi vreți Poșta, Romgaz etc. În legăturăcu practica trucă rii filmelor, iatăce dorește PSD-ul săangajeze, anunț apărut pe adresa de net www.bestjobs.ro:

ANGAJĂM EDITOR VIDEO – CU MAI MULTĂ EXPERIENÎĂ

Descrierea postului:

– fan Ion Iliescu sau Marian Vanghelie

– miner sau fiu de miner luptător activ la mineriadă(se acceptăși fost miner sau miner provenind dintr-o familie cu cel puțin un membru miner prezent la mineriade)

– experiențăminim 5 ani de zile

– limbi străine obligatorii Rusa (citit, tradus)

Cerințe:

– cunoștințe avansate de Adobe After Effects și alte programe de editare video

– capabil sălucreze împreunăîn echipă

– portofoliu de trucaje este un plus

– rezistențăla stres și capabil de compromisuri

Realizarea de materiale video artistico-propagandistice de o calitate mai bunăcare sănu conținăerorile descoperite în filmul următor:

Ofertă(bonusuri, beneficii):

– posibilitate de avansare în cadrul televiziunilor Realitatea și Antena3

– parte dintr-o echipa elitistăde formatori de opinie împreunăcu Mircea Badea și Victor Ciutacu

– abonament la SPA, incluzând masaj de relaxare și 4 ședințe de spălare pe creier săptămânale

Pentru detalii suplimentare poți trimite email la [email protected]


Romeo Popescu