Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Trei șoferi neatenți s-au ales cu dosare penale

Au început anul cu stângul

ACCIDENTE. Ultimele date furnizate de directorul medical, Paul Podărelu de la Serviciul Județean de Ambulanță (SJA) Vâlcea, relevăfaptul că SJA a avut 548 de solicitări începând cu ultima zi din anul 2008 și până în prezent. În ultimele zile, în județul nostru, s-au petrecut 10 accidente rutiere și 10 persoane au fost aduse cu ambulanța la spital După ce intraserăîn comăalcoolică . De asemenea, trei șoferi care au produs accidente rutiere grave s-au ales cu dosare penale.

Pieton accidentat la Tetoiu

La sfârșitul săptămânii, un șofer din Tetoiu a lovit cu mașina pe care o conducea, un pieton din comuna Măciuca. Accidentul s-a petrecut pe drumul dintre Drăgășani spre Fârtățești, unde Romel Tanislav, de 39 ani, din Tetoiu l-a lovit cu Dacia 1310 pe Dan Gîrnițaru, de 35 ani, din Măciuca, care se afla pe partea carosabilă, pe sensul de mers al autoturismului. Pietonul a fost transportat la Spitalul Județean Vâlcea pentru acordarea îngrijirilor medicale. Medicii au stabilit că acesta avea mai multe fracturi. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

A lovit un cap de pod din beton

Sâmbătă, 3 ianuarie a.c., un bărbat din comuna Frâncești a intrat cu Dacia pe care o conducea, într-un stâlp din lemn și s-a oprit într-un cap de pod din beton. că tălin Bărbulescu, de 30 ani, din Frâncești, a condus o Dacia în orașul Băbeni, iar în timp ce circula din direcția Băbeni că tre Frâncești, din cauza vitezei a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilăspre dreapta, a rupt un stâlp din lemn, După care a ricoșat într-un cap de pod din beton. În mașinăse mai afla și fratele său, Constantin Bărbulescu, de 26 ani, din aceeași comună, pasager pe bancheta din Față dreapta. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean Vâlcea, unde i s-a stabilit diagnosticul „fracturăclaviculăstânga și fracturăcoasta 6 stânga”. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Niciunul dintre cei doi nu purtau centura de siguranțăîn momentul producerii accidentului.

Lovităpe trecerea de pietoni

Duminică , 4 ianuarie a.c., un râmnicean a lovit cu mașina o femeie ce traversa pe marcajul pietonal. Gabriel Popescu, de 23 de ani, din Rm. Vâlcea, conducea un autoturism BMW 320, pe strada Calea lui Traian și nu i-a acordat prioritate de trecere Florinei Pisică , de 52 de ani, din Rm. Vâlcea. Femeia se afla în traversarea străzii, pe marcajul pietonal de la intersecția cu strada Mihai Eminescu. În urma accidentului, ea a fost transportatăla Spitalul Județean de Urgențădin Rm. Vâlcea, unde i s-a stabilit diagnosticul: „policontuzii prin accident rutier și contuzie coapsădreapta”.