Acasă Arhiva 2 Traian Băsescu a câștigat alegerile în Râmnic

Traian Băsescu a câștigat alegerile în Râmnic

Un comunict de presă al compartimentului de relații cu mass-media al PD-L Vâlcea ne informeazăcă în urma validării rezultatelor alegerilor prezidențiale, Traian Băsescu a obținut în județul Vâlcea 28% din sufragiile electoratului. În municipiul Râmnicu Vâlcea Traian Băsescu este câștigă tor cu 31,18%, urmat de Mircea Geoanăcu 29,95%. O analizăatentăa rezultatelor scoate în evidențăfaptul că în județul Vâlcea, PD-L a crescut cu 4 procente, în timp ce PSD a pierdut aproape 5. Președintele PD-L Vâlcea Mircia Gutău a declarat că asemenea rezultate nu se puteau obține fără o muncă în echipăși i-a felicitat pe toți membrii partidului care au avut responsabilități în campania electorală, pe toți cei care l-au votat pe Traian Băsescu.

„Sunt încercă ri disperate ale unora de a face orice, numai ca Traian Băsescu sănu devinăpreședinte.Pe 6 decembrie vâlcenii știu ce au de făcut și îi vor acorda votul lor în majoritate actualului șef al statului Traian Băsescu. Este singurul care le reprezintăinteresele, care nu poate și nu se lasămanevrat”, a precizat liderul PD-L Vâlcea, primarul Mircia Gutău.

Pornind de la președintele PD-L Vâlcea, parlamentari, vicepreședintele CJ Vâlcea, consilieri județeni și municipali, până la membrii de partid, printr-o activitate susținută, toți au un singur scop: TRAIAN BĂSESCU-PREȘEDINTE!

„Nu am nimic de reproșat acestei echipe. Mulțumesc tuturor membrilor și simpatizanților pentru sprijinul acordat, votând Traian Băsescu, și sunt sigur că în turul doi numărul acestora va fi și mai mare. Nu putem lăsa din nou țara pe mâna unei stângi cu rădăcini adânci în era comunistă”, susține președintele PD-L Vâlcea, Mircia Gutău.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.