Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Știri pe scurt

George Frăsin, 90 la sutădin acțiunile de la CSM

Omul de afaceri bucureștean, George Frăsiv, va prelua pachetul majoritar de la CS Municipal. „Acest lucru se va întâmpla în curând, După validarea noilor consilieri locali de la Râmnic. Primăria va păstra 10 la sutădin acțiuni, iar conducerea administrativănu se va modofica”, spune directorul general din Zăvoi, Florin Verigeanu.

Marin Barbu va fi antrenor

Aproape sigur, noul antrenor principal al echipei din Zăvoi va fi fostul fotbalist al Stelei, Marin Barbu „Magiun”. Acesta va semna un contract cu CSM în perioada imediat următoare și va prezenta conducerii clubului o listăcu fotbaliștii pe care îi dorește la Vâlcea. Obiectivul echipei din Zăvoi va fi promovarea în Liga I. „În mod sigur Marin Barbu va fi antrenor la CS Municipal. Nu văd ce s-ar mai putea întâmpla sănu perfectăm contractul. În acest moment nu ne mai intereseazăun alt antrenor”, spune Florin Verigeanu.

Lecușanu dărăspunsul luni

Narcisa Lecușanu a comunicat conducerii de la CS Oltchim că nu a semnat un contract sau precontract cu Rulmentul Brașov și că este dispusăla noi negocieri. „Ne-a spus că mai vrea discuții pe 10 iunie. Suntem de acord și sperăm săo putem convinge să rămână la Vâlcea. În mod sigur avem nevoie de serviciile ei, rămâne de văzut și ce pretenții are”, spune președintele echipei campioane a României, Ioan Gavrilescu.

În că utarea unui pivot

În aceste zile Oltchim Râmnicu Vâlcea este în că utarea unui pivot care săsuplinească golul lăsat de plecarea Ionelei Gâlcă . Deocamdatăveștile nu sunt tocmai bune, oficialii chimiști scă pându-le printre degete pe Bodnieva și Mochalina. Prima nu poate pleca de la Krim Ljubljana pentru care a semnat până în 2010 iar cea de-a doua a ales campioana din Muntenegru, Buducnost Podgorica. „Maiavem tratative cu un pivot dion Ungaria, sper săavem noroc de această dată. Ne încurcă foarte mult Olimpiada din august”, spune președintele Ioan Gavrilescu.

Narcis Stefan