Acasă Arhiva 2 Sindicaliștii din poliție s-au supărat pe presă

Sindicaliștii din poliție s-au supărat pe presă

Membrii de sindicat din cadrul Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual – Biroul Teritorial Vâlcea au trimis, pe adresa publicației noastre, un comunicat de presă , prin care-și exprimăindignarea cu privire la articolele apărute, de curând, în două publicații vâlcene, ce, susțin ei, aduc atingere imaginii comisarului șef Sărdărescu Nicolae – șeful Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea. În rândurile de mai jos, publică m comunicatul, exact așa cum ne-a parvenit el: „Membrii de sindicat din cadrul Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual – Biroul Teritorial Vâlcea sunt profunzi indignați de articolele apărute în „Ziarul de Vâlcea” din data de 14.09.2009, precum și în „Radical de Vâlcea” din 15.09.2009 și dezavueazădenigrările aduse imaginii domnului comisar șef Sărdărescu Nicolae – șeful Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Nu știm cum cei ce au făcut asemenea afirmații au concluzionat, cităm ” că din 10 polițiști, doar unul îl vorbește de bine ” pe actualul șef al IPJ Vâlcea. Cine a făcut acest sondaj în rândul nostru?

Nu cumva aceste articole au apărut la comanda unui grup de polițiști care au dorit ca la conducerea IPJ Vâlcea săacceadăpersoana ,,elogiată”.

De fapt, ne întrebăm, de unde „gazetarii”, care au făcut aprecieri numai la negativ despre actualul șef al IPJ Vâlcea și activitatea acestuia, au obținut datele publicate.

Cei care se pot pronunța cu privire la activitatea și persoana publică a domnului comisar șef Sărdărescu Nicolae sunt șefii ierarhici, cât și cadrele active ale IPJ Vâlcea, respectiv acei ce sunt de bună-credințăși apreciazărezultatele pozitive nefiind subiectivi și nici influențați de oameni politici sau de afaceri.

Din câte cunoaștem ( statisticile o spun), sub directa îndrumare a actualului șef de inspectorat au fost destructurate mai multe grupări ocazionale infractoare și tot timpul domnia sa a militat pentru un climat de ordine și siguranțăpublică la nivelul comunității vâlcene, dând dovadă, totodată, de transparențăîn relația cu mass-media.

Noi, membrii de sindicat, apreciem activitatea și persoana domnului comisar șef Sărdărescu Nicolae, pe care-l vom sprijini în îndeplinirea obiectivelor propuse, așa cum l-am spijinit și pe fostul șef de inspectorat, domnul comisar șef Marin Florian.”

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.