Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

SĂTĂMÂNA vâlceană PE SCURT

” aflați pe urmele trădătorilor liberali vâlceni, prin județ, am ajuns la Colonia Aleea Nuci, parte a municipiului Rm. Vâlcea ” „președintele de onoare” al PNL – Vâlcea, fostul deputat Jean Decuseară, a declarat că voteazăcu candidatul PSD – Mircea Geoană, considerându-l un om de dreapta și singurul în stare săsalveze țara de la dezastrul crizei economice ” o veste tristăne-a parvenit dinspre Arhiepiscopie. Veșnic tânărul preot Nicolae State Burluși a fost internat, în urgență, la Spitalul Fundeni, din București ” o știre de ultimăorăzguduie din temelii România și pe români. Marea coaliție P.S.D., P.C.(R)., P.N.L., U.D.M.R., reprezentatăprin conducă torii ei iubiți, a descoperit că Traian Băsescu este ANTIHRIST „

” Aflați pe urmele trădătorilor liberali vâlceni, prin județ, am ajuns la Colonia Aleea Nuci, parte a municipiului Rm. Vâlcea. Nu am fost deloc impresionați de prezența unor geci galbene, știind că urmașii lui Brătianu au trădat cauza democrației, aliindu-se cu cei pe care, cu puțin timp în urmăîi făceau bolșevici, cu social-democrații lui Ion Ilici Iliescu. În fruntea comandoului de trădători se aflăIon Nicolae, personajul de tristăamintire din cauza că ruia liberalii vâlceni au obținut un scor rușinos la alegerile locale din vara anului 2008. Pentru a nu-l deranja în perorarea minciunilor comuniste transmise, l-am secondat, din umbră, constatând că „dăruiește” conaționalilor săi, găleți galbene, pelerine, pliante, pixuri și brichete. până aici, nimic nu-i nou și ne-am dorit săfie de Față și liderul PSD care ni se plângea, la telefon, că pedeliștii împart saci cu tărâțe, în comuna Păușești-Măglași, acuzându-i de ilegalități, de parcă nici pesedeul nu se dăduse la astfel de pomeni electorale. Domnul Ion Cîlea vede paiul din ochii pedeliștilor și nu remarcă bârna din ochii săi. Ca la noi, la nimeni! În urma pomenilor liberale, un hâtru conațional s-a apucat săcânte, acompaniat de acordeon, o melodie compusăad-hoc, care suna așa: „Ionică , Ionică , ne-ai arătat că ai (o) aia cam mică „. Nesiguri dacă era vorba de „oaia” sau „aia” (aluzia devine evidentă), l-am întrebat ce vrea săspună. „Șeful nostru liberal a împărțit o oaie la 20 de „coloniști”. Și, cum oaia a fost cam mică , lumea s-a supărat, simțindu-se jignită. Ar veni cam un pai la 20 de măgari. Merităsă-l votăm pe Geoană, numai pentru „ciosvârta” de carne uscată? Voteazădracu’ pe omul lui Nicolae. Vămai aduceți aminte de vorbele copilăriei când unul zicea despre un companion din grup, că este omul lui? Un altul îi răspundea: Îți dau un pol pe el, iar replica venea rapid: Măp ș pe polul tău și eu pe omul tău! Așa vor face „coloniștii” pe omul lui Ion Nicolae. Altul mai serios nu putea trimite Alianța?” N.B.: Tot acest dialog se aflăînregistrat pe bandămagnetică , pentru a ne putea susține afirmațiile. Autorul cântecelului și al dialogului și-a dat consimțământul să-i devoalăm identitatea, în caz de vreun proces intentat.

” „Președintele de onoare” al PNL – Vâlcea, fostul deputat Jean Decuseară, a declarat că voteazăcu candidatul PSD – Mircea Geoană, considerându-l un om de dreapta și singurul în stare săsalveze țara de la dezastrul crizei economice. Desigur, în contextul afirmațiilor acuzatoare la adresa pesediștilor, făcute anterior, pe când era ținut la geamul PNL-ului ca săvadăvâlcenii ce cadre de nădejde sunt printre discipolii lui Brătianu, orientarea sa, de acum, duce cu gândul la o senilitate politică , generatăși de vârsta la care bătrâneii dau în mintea copiilor. La Jean Decuseară, credem că nu este cazul, dar devine inexplicabilănoua atitudine. Cum inexplicabil ni s-a părut și acceptul pe care și l-a dat acesta, când, debarcat din fruntea organizației județene liberale, a acceptat săfie considerat „președinte de onoare”, la partid, funcție inexistentăîn Statutul PNL, la nivel local. În acest statut, la articolul 10, aliniatul 3 se prevede că pentru modul deosebit cum a condus partidul, liderul organizațiilor liberale, la nivel central, poate fi promovat în această calitate. Desigur, nici acceptul unei calități inexistente la nivelul funcției de provincie, exersate, nu poate fi încadrat în senilitate, pentru că , După cum am mai sus-o, dumnealui încă nu s-a senilizat și nici în boala copilăriei nu a dat. Ci, pur și simplu, grandomania specifică unor români l-a făcut săaccepte a fi băgat în seamăcu această sintagmăfalsă, știindu-se că dacă la coada sapei se aflătrei români și strigi „șefule”, toți trei întorc capul. Ce exemplu de seriozitate politică poate da Jean Decuseară, După ce, ani la rând, i-a criticat și înjurat pe pesediști, considerându-i continuatorii socialism-comunismului românesc. Concluzia nu poate fi decât una și anume că domnia sa a fost un comunist, travestit în liberal, pentru ca săaștepte în tihnăreînvierea comunismului. Suntem siguri, că pe acești cameleoni politici liberali, îi vom întreba tinerii de ce a fost omorât Ceaușescu și de ce s-au înfrățit cu criminalii acestuia? Spune-mi cu cine te aduni, ca să-ți spun cine ești!

” O veste tristăne-a parvenit dinspre Arhiepiscopie. Veșnic tânărul preot Nicolae State Burluși a fost internat, în urgență, la Spitalul Fundeni, din București. Supărările și tristețea sufletească ce l-au cuprins, constatând balcanismul manifestat de capii BOR și ai Arhiepiscopiei Vâlcea, i-au afectat inima și se aflăîn pragul unui infarct. La ora când citiți aceste rânduri, medicii specialiști se vor pronunța, prin diagnostic. Să-i ținem pumnii și săne rugăm pentru însă nătoșirea preotului, omului de culturăși prietenului râmnicenilor, „Badea Cîrțan” – Burluși. Dumnezeu săîl ajute, că numai bine a făcut celor din jurul său!

” Traian Băsescu susține că Adrian Năstase și Ludovic Orban au venit la el acasăcu intervenții personale, primul cerând o soluție pentru închiderea dosarului penal, iar Orban interesându-se dacă trecerea de pietoni pe care ar fi lovit un copil putea fi monitorizatăde camerele web de la Cotroceni. „Pot săvăspun, Adrian Năstase a venit la mine acasăîn prima parte a mandatului meu. Orban, când a avut accidentul cu mașina, cu copilul lovit pe trecerea de pietoni. (Năstase n.r.) voia săgăsim o soluție săse închidădosarul. Văpot face această afirmație, dacă o va nega, o săam toate probele că a făcut-o. Ludovic Orban, când a avut accidentul, îl frământa dacă pe Cotroceni sistemul de supraveghere filmeazăși trecerea de pietoni. Era interesat dacă poate continua minciuna că nu a atins copilul”, a declarat președintele României. Băsescu a precizat că poate demonstra vizitele cu registrul de la domiciliul său și că „lista” poate continua, dar nu a menționat și alte nume. Șeful statului a precizat, la solicitarea moderatorului, că a dezvăluit aceste aspecte doar acum, cu trei zile înainte de alegerile prezidențiale, pentru că nu l-a întrebat nimeni până acum.

” O știre de ultimăorăzguduie din temelii România și pe români. Marea coaliție P.S.D., P.C.(R)., P.N.L., U.D.M.R., reprezentatăprin conducă torii ei iubiți, a descoperit că Traian Băsescu este ANTICRIST, iar ei sunt sfinții protectori ai României și ai românilor. Sfinții protectori Patriciu, Vântu, Voiculescu, Iliescu, Geoană, Vanghelie „care este” ocrotitorul Bucureștiului și alți sfinți mai mici văvor prezenta, cu filmulețe indubitabile, pe Anticristul Traian Băsescu. Popor „de doi bani”, cum a zis despre noi Mircea Geoană! Ai grijăsăprivești și săne urmărești, pe televiziunile noastre – irealitatea tv și antena 3 – strigădisperați sfinții și sfințișorii.

             ” Pataliputra