Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Săptămâna vâlceană pe scurt

  ” înțelegând cele ce se întâmplăîn România odatăcu adâncirea crizei economice, am tras concluzia că nu peste mult timp, în majoritatea caselor, fără îndoială, se va instala foamea ” vămai amintiți ce a spus Crin Antonescu despre cei care voteazăcu Traian Băsescu că sunt „curve, alcoolici și drogați”? Calificativul lui Antonescu este că electorii candidatului PD-L sunt „fanatici spre demenți, scelerați” ” la mijlocul săptămânii trecute, am primit un mesaj telefonic, pe mobil, transmis cu număr secretizat. După primele cuvinte, am înțeles că autorul lui este „afaceristul” Crinu Popescu, omul care i-a denunțat la DNA pe edilii Râmnicului, pretinzând că i-ar fi cerut mită” Serviciul de Ecarisaj al Râmnicului s-a ales cu două plângeri penale din cauza unor sesizări formulate de cetățeni ai orașului, conform că rora angajații acestui serviciu ar fi eutanasiat maidanezii aflați în îngrijire „

 

” Înțelegând cele ce se întâmplăîn România odatăcu adâncirea crizei economice, am tras concluzia că nu peste mult timp, în majoritatea caselor, fără îndoială, se va instala foamea. Dar cel mai mult vor avea de suferit țiganii. Aflați la apogeul crizei în care milioane de oameni se gândesc, disperați, ce vor mânca mâine, cuvântul de ordine va fi FOAMEA. Pe acest fond, nici că se putea mai bun un nume de prim-ministru ca acela al lui Boc. Pentru că „Boc”, în limba țigănească , înseamnă „foame”. Dezvăluirea a fost făcutăde Dana Varga, consilier guvernamental, unul dintre oamenii importanți din Palatul Victoria, acreditat de etnie, pe lângă … FOAME (Boc). În limba țigănească , se spune: „si tu che boc = ți-e foame?” sau „si manghe boc = mi-e foame”. Ca atare, la cum le va ghiorțăi de foame mațele conaționalilor noștri, numele de politician cel mai des folosit va fi al primului ministru Boc. Sintagma „Îiganul tot țigan rămâne” va avea și o completare: „Îiganul tot bochalo (flămând) va rămâne” dacă nu se dăpe brazda muncii! În limba turcă , „bok” înseamnă materia fecală. Se spune că primul ministru a fost în Turcia cu familia și După ce a aflat ce înseamnă numele lui a început săse recomande Emil. A avut ghinionul însă ca una dintre fiice săfacă o indigestie și a trebuit sămeargăla spital. Vădați seama ce a fost când au trecut numele în registrul de consultații? Toți se chinuiau sănu bufnească în râs, iar Boc se înroșise tot

 

” Vămai amintiți ce a spus Crin Antonescu despre cei care voteazăcu Traian Băsescu că sunt „curve, alcoolici și drogați”? Calificativul lui Antonescu este că electorii candidatului PD-L sunt „fanatici spre demenți, scelerați.” această exprimare, conformă cu buna și frumoasa tradiție liberală, începutăcu „curve, alcoolici și drogați” este continuată, în contextul „NOI VREM RESPECT!”, pe linia „REVOLUÎIEI BUNULUI SIMΔ și perfecționatăîn acea „ALTFEL DE POLITICĂ”! Dacă acesta este acea „POLITICĂ ALTFEL”, ne întrebăm unde există, de fapt, atitudinea disprețuitoare Față de – cel puțin – o parte a poporului. Acum am înțeles: acesta este BUNUL SIMÎ DORIT ȘI ACEA ALTFEL DE POLITICĂ. Liber la insulte, marca PNL. Liberali, realegeți-l în fruntea partidului pe feciorelnicul Antonescu… că -i pur (…și simplu nesimțit!), un virgin care promite orgasme de neuitat, pe când el de fapt nu știe decât s-o ia în mână. Pe ea, încrederea, că noi nu vorbim urât, ce naiba A fi civilizat este o cerințăminimalăpentru orice om, nu doar pentru politicieni. Dacă asta este tot ce poate Antonescu, este mult prea puțin pentru cineva care are pretenția săconducă o țară . Ca și cum l-am lăuda pe chirurgul X că este în stare săopereze fără săse taie la degete.

 

” La mijlocul săptămânii trecute, am primit un mesaj telefonic, pe mobil, transmis cu număr secretizat. După primele cuvinte, am înțeles că autorul lui este „afaceristul” Crinu Popescu, omul care i-a denunțat la DNA pe edilii Râmnicului, pretinzând că i-ar fi cerut mită. Prietenul DNA, cu un limbaj civilizat și fără ranchiunăîn glas, ne-a adus la cunoștințăcă nu are de gând săcandideze pentru funcția de primar al Râmnicului, în locul rămas vacant prin încarcerarea fostului primar, la Penitenciarul Colibași. Precizarea sa a venit ca urmare a faptului că , la un post local de televiziune, redactorul nostru șef a primit un sms cu această informație, fapt ce l-a făcut săanunțe public conținutul lui, cu precizarea că simte că este o intoxicare, ca multe din cele primite în ultimul timp, provocatoare și tendențioase. Crinu Popescu a afirmat că deși nu a luat această hotărâre, s-ar putea săse răzgândească și săcandideze, dar asta numai dacă „Vocea Vâlcii” îl va susține, necondiționat, în întreprinderea sa. Ironia transmisăa fost estompatăde modul său civilizat de manifestare (distonat celui de până acum), fapt ce l-a privat de riposta binemeritatăpentru provocare. După numai câteva minute de la sfârșitul primei convorbiri, acesta a revenit, spunându-ne: „Vreau și eu numărul de telefon de unde vi s-a transmis sms-ul. Pentru că mesajul ce v-a fost transmis este adevărat. Zilele trecute, m-am aflat într-un restaurant, cu doi prieteni, însoțiți de o persoanădin București și de două doamne. Unul dintre meseni m-a întrebat de ce nu candidez la primărie, oferindu-se ca săfiu ajutat de prietenul său, cel din București, despre care a spus că este expert în managementul electoral. Vreau săvărecunosc că nu este imposibil săcandidez. Deocamdată, mămai gândesc. Am timp, până la mijlocul lunii martie”. Una caldăși una rece, acesta este inconstantul și neseriosul Crinu Popescu. Vrerea sa poate deveni realitate, pentru depunerea și acceptarea candidaturii, dar ne întrebăm cine îl votează, în afarăde vreo 50-60 de năimiți, oportuniști, anarhiști și degenerați, niște muște fără cap și orientate spre nectarul florilor? Numai poftăeste de aceștia, cum, de altfel, pofta l-a cuprins și pe omul lor, Crinu’ mortal. Conform mesajului din sms-ul primit, delatorul primarului Gutău va fi sprijinit în campanie de Silviu Popescu, fostul candidat la Primăria Râmnicului în vara anului 2008. Atunci, ziaristul a fost sprijinit de Crinu Popescu și, se pare, a venit vremea ca să-i întoarcă sprijinul. Numai că și Silviu Popescu, cât și Crinu Popescu se vor face de râs, ei neputând săobținăvoturi nici pentru a ajunge șefi de scarăîntr-un bloc colcă it doar de Blatta orientalis. Săle fie de cap, la amândoi, că râmnicenilor nu le trebuie astfel de oameni, cu sufletul negru și conștiința încărcată!

 

” Serviciul de Ecarisaj al Râmnicului s-a ales cu două plângeri penale din cauza unor sesizări formulate de cetățeni ai orașului, conform că rora angajații acestui serviciu ar fi eutanasiat maidanezii aflați în îngrijire. Cele două plângeri penale, una pentru cruzime și cealaltăpentru infracțiuni economice, vor fi făcute de Mircea Șerbănoiu, reprezentantul Federeației Române pentru Protecția Animalelor. Mircea Șerbănoiu, reprezentantul Federației Române pentru Protecția Animalelor, a declarat în cadrul unei scurte conferințe de presă susținutăla Râmnicu Vâlcea că va face două plângeri penale împotriva Seviciului de Ecarisaj al Primăriei Râmnicu Vâlcea. Acțiunea acestuia are la bazăcâteva plângeri făcute de iubitorii de animale din municipiu, în special de locuitorii din vecinătatea adăpostului, care au semnalat faptul că nu pot sădoarmădin cauza urletelor de agonie ale patrupedelor eutanasiate. Șerbăboiu a încercat, la finele săptămânii trecute, împreunăcu mai multe persoane și doi reprezentanți ai Poliției, săviziteze Adăpostul de câini de la Fețeni, dar nu a fost lăsat sătreacă dincolo de porți. Spre stupoarea sa, reprezentantul federației de renume internațional a fost sfătuit săvinăcu o autorizație sau în zilele programate persoanelor care vor săadopte animalele, aceștia putând intra în adăpost doar joia, între orele 12.00 și 13.00.

Cu toate că pe poartăeste instalatăo plăcuțăpe care scrie ,,Interzis persoanelor neautorizate”, reprezentantul FRPA a încercat săintre în baza legitimației, dar paznicii nu s-au lăsat impresionați, mai mult chiar, au confundat-o pe soția acestuia cu o militantăpentru drepturile animalelor ce frecventează zona din apropierea adăpostului. Șerbănoiu a declarat că nu ar fi venit la Vâlcea, dacă nu ar fi luat în serios faptul că din sesizări reieșea că în Râmnic au fost eutanasiați ilegal peste 2000 de câini.