Acasă Arhiva 2 SĂPTĂMÂNA vâlceană PE SCURT

SĂPTĂMÂNA vâlceană PE SCURT

 

 Liderul Frâncu, un ședințioman profesionist, a anulat întâlnirea cu membri biroului și nu pentru că este prea ocupat cu campania sa electorală, ci pentru că i-a fost frică de o nouădemisie din partid ” La auzul veștii că fostul peremist șef Nicolae Pătru va ajunge președinte interimar al organizației județene, cei patru primari conservatori din județ au anunțat că vor demisiona din partid ” Un mare adevăr este că Mugur Isărescu este, de fapt, adevăratul conducă tor al țării, funcțiile și sarcinile primite de la Oculta mondialăsau de la Grupul celor 666 făcându-l nelipsit de la evenimentele majore ocultate

 

  Demisii în lanț în PNL? Săptămâna trecută, obișnuita ședințăal Biroului Politic Teritorial a PNL Vâlcea, nu a mai avut loc. Liderul Frâncu, un ședințioman profesionist, a anulat întâlnirea cu membrii biroului și nu pentru că este prea ocupat cu campania sa electorală, ci pentru că i-a fost frică de o nouădemisie din partid, dacă nu pleacă din fruntea organizației unde a ajuns săfie doar corp ansamblu, fără autoritate. „Șoptitorii” săi i-au transmis că unul din vicepreședinți intenționeazăsădemisioneze, sătul de grandomania manifestatăde el în teritoriu, de autocrația demonstratăîn conducerea organizației și de minciunile ce le transmite electorilor, fără acoperire și fără temei. După cum v-am relatat săptămâna trecută, Frâncu s-a certat „la cuțite” cu inginerul Mircea Poenaru, insultându-l și ridicând tonul la el. Consternarea celor care au fost de Față a fost foarte mare, știind că liderul lor a țipat mai la toată lumea, până atunci, numai la Poenaru nu a avut curaj săo facă . Dar a făcut-o, într-un mod dezavuator. După ce și-a luat tratamentul medicamentos, Frâncu a regretat comportarea Față de civilizatul său coleg și joi, săptămâna trecută, l-a chemat pe acesta, la sediu, ca săse împace cu el. Pentru cine nu știe încă , stresul în care se află, generat de teama că nu va mai fi parlamentar, a făcut din Emilian Frâncu un om bolnav. De două ori pe zi, acesta apeleazăla medicamente, lucru pe care nu pregetăsă-l spunătuturor, generând multăcompasiune, dar și îngrijorare pentru viitorul organizației de sub comanda sa politică . Unul dintre adversari, vorbind despre boala lui Frâncu (ce pare a avea ereditate) ne-a declarat: „Domnilor, Dumnezeu nu doarme. La cât minte el, la cât aiurește de minți electoratul și la cât rău a făcut multor vâlceni, era imposibil ca sătermine lupta politică în picioare. toată ziua se laudăcu ceea ce zice că a făcut el – dar nu a făcut – și cu ce zice că a făcut guvernul Tăriceanu II, care a determinat creasterea datoriei externe a țării de trei ori, în ultimii patru ani de zile. Ăsta chiar crede că suntem tâmpiți și că electoratul nu-i vede privirea, când se ambalează? Săplece odată, domnule, la tratament și sălase populația județului în pace. Ne-a făcut săne războim între noi, săne dușmănim, săne pândim, ca săne dăm în cap. În istoria politică a județului, nu a existat și nu va mai exista vreun om ca el. Frâncu definește cu brio aforismul care spune că în ziua de astăzi este mai ușor sădevii om politic, decât om”.

” Adio primari conservatori. Nici Partidul Conservator, din Vâlcea, nu va scă pa de surprize, în această toamnă. La auzul veștii că fostul peremist șef Nicolae Pătru va ajunge președinte interimar al organizației județene, cei patru primari conservatori din județ au anunțat că vor demisiona din partid. Ei nu vor săfie conduși de un individ care, în campania electoralăde la locale, a condus strategia contracandidaților peremiști, de a-i împiedica săcâștige primăriile. Ivan Jinaru – primarul comunei Vaideeni ne-a declarat: „Nici sănu aud de Pătru. De cum i se valideazănumirea, voi demisiona. La cât ne-a înjurat el partidul și pe noi, trebuie săai un obraz gros sămai apari în fața celor denigrați. Săracul Bușe, se răsucește în mormânt, de supărare. Am apreciat poziția ziaristului Silviu Popescu care a luat primul atitudine împotriva lui Pătru. După cum știu eu că merg lucrurile, la centru, cu autocrația domnului Voiculescu, fostul peremist va fi înscă unat. Dar și eu voi fi, atunci, un „fost” conservator. Iar După mine, vor veni și ceilalți trei, eliberându-se de sarcinile ideologiei conservatoare”.

” Taifun la PSD. Situația incertă, pentru parlamentare, a deputatului Aurel Vlădoiu, se datoreazălucrăturii din interiorul PSD – Vâlcea. Deputatul Vasile Bleotu, sprijinit de unul dintre conducă torii organizației, și-a făcut numărul și l-a scos în decor pe colegul său ce dorea săcandideze la Senat, în Colegiul Drăgășani-Bălcești. Altfel nu se explică de ce liderul PSD Mircea Geoanăși Valeriu Zgonea – secretarul Camerei Deputaților nu îl agreeazăpe Vlădoiu, impunându-i acestuia săcandideze într-un colegiu din Rm. Vâlcea, pe motiv că face parte din conducerea organizației județene și din această poziție trebui să-și arate forța, câștigând demnitatea Parlamentară în lupta cu pedeliștii lui Gutău. Surse din staff-ul liderului Mircea Geoanăne-au spus că deputatul Aurel Vlădoiu și-a pierdut susținerea pentru că nu a votat moțiunea în favoarea lui Geoană, preferându-l pe Ion Iliescu, a votat alături de liberali o lege trecutăprin Parlament și că ar fi fost promotorul strategiei folosite de Ion Tudor, pentru eliminarea de la conducerea partidului a președintelui Ion Cîlea, secretarului executiv Dumitru Persu, vicepreședinților Constantin Pârvu și Ioana Lițăș.a. și că ar fi lucrat „la două capete” în orice hotărâre majorăluatăla PSD Vâlcea. Nu știm cât de adevărate sunt aceste acuzații, dar cert este că problemele apărute acum în organizația social-democratăvâlceană se vor răsfrânge negativ în voturile globale care nu se vor mai obține de la simpatizanții deputatului Vlădoiu.

Oculta Mondialănumește președinții, nu votul democratic. Guvernatorul Băncii Naționale a fost la Rm. Vâlcea. Multe se vorbesc despre el, dar puține sunt lucrurile adevărate. Un mare adevăr este că drăgășeneanul nostru este, de fapt, adevăratul conducă tor al țării, funcțiile și sarcinile primite de la Oculta mondialăsau de la Guvernul 666 făcându-l nelipsit de la evenimentele majore ocultate, ce vizeazățara și economia ei. Iatăceea ce puțini români știu: După ce în februarie 1990, Banca Românăde Comerț Exterior (viitoarea Bancorex) a preluat ilegal de la Banca Naționalăa României suma de 2030 milioane dolari, bani aparținând Statului român din Rezerva de Stat a României, Fondul Valutar Centralizat al Statului, Conturile Oficiu Economic Central Carpați precum și altele, în septembrie 1990, în funcția de Guvernator al Băncii Naționale, este numit Mugur Constantin Isărescu. Apreciat public ca fiind omul care a scos mereu România din „crize” (deși în 1999 s-a aflat în prag de incapacitate de plată), Isărescu a lucrat din 1971 în 1990 la Institutul de Economie Internațională, ulterior fiind detașat la Ambasada României din Statele Unite de unde s-a întors direct Guvernator al B.N.R. Și dacă biografia de excepție nu spune suficiente lucruri, faptul că Mugur Isărescu este singurul demnitar român membru al Comitetului Executiv al Comisiei Trilaterale (Trilateral Commission), sau faptul că nimeni nu l-a întrebat de ce România este singura țară din Europa care are banknote pe suport de polimer și mai ales cât a cheltuit statul român și în beneficiul cui s-au realizat aceste banknote speciale, poate spune destule. Mai mult, în toamna anului 2000, din postura de fondator al PNL aripa Tradițională, Dan Amedeo Lăzărescu (fost Mare Maestru al Consiliului Suprem al Masoneriei) despre care Premierul Tăriceanu afirmăîn stil european „a fost soțul mamei mele, nu tatăl meu vitreg”, susținea candidatura lui Mugur Isărescu la alegerile generale. De ce oare? Revenind la actualul Premier, că lin Popescu Tăriceanu, și la „gradele” sale de rudenie, pe care încearcă săle estompeze, nu se poate spune că relațiile „vitrege” cu Loja de la Paris n-au contat în închegarea afacerilor cu francezii de la PSA Peugeot Citroën SA., pe care-i reprezintăcu succes în România ca associate-partner încă din 1993. Chiar și prietenul său, petrolistul Dinu Patriciu întreține colaborări profitabile pe spațiul economic francez și rusesc, manevrat din spate de fosta rețea celebrăde spionaj condusăde Mihai Caraman, care a operat în Franța între 1958 și 1969 ca agent acoperit al fostei Direcții de Informații Externe. Informații primite din cercurile înalte ale țării afirmăcă în alegerile prezidențiale din anul 2009 va învinge Mugur Isărescu, iar că lin Popescu Tăriceanu va reveni în fruntea noului guvern de coaliție care se va forma.

 

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.