Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

SAPTĂMÂNA vâlceană PE SCURT

” electorii govoreni nu l-au părăsit pe Mihai Mateescu, el obținând un scor electoral de 68% din sufragiile concetățenilor săi. Timp de patru ani de zile trecuți, acesta nu s-a putut preocupa de promisiunile electorale făcute, din cauza sabotajului administrativ la care l-au supus liberalii, el fiind primar PSD ” știți câte voturi a primit Silviu Popescu de la electorii râmniceni, După ce l-a insultat, calomniat, batjocorit și înjurat pe primarul Mircia Gutău? Doar 700. De la frustrații orașului. Mai puțin decât a luat Vasile Gorun în anul de grație 1992 ” nu puțini sunt liberalii care nu mai suferăactele de-o violențăverbalăieșitădin comun ale că peteniei Emilian Frâncu și așteaptăca acesta săpiardăpostul de președinte ” sictiriții de societate de la fițuica Ziarul de Vâlcea s-au mai pricopsit cu un proces. Soția primarului Dobre din Dăești este decisăsă-i acționeze în instanțăpentru toate jignirile și acuzele ce i le-au adus

” La Govora, alegerile s-au terminat încă din primul tur, candidatul Mihai Mateescu obținând un scor electoral de 68% din sufragiile concetățenilor săi. Timp de patru ani de zile trecuți, acesta nu s-a putut preocupa de promisiunile electorale făcute, din cauza sabotajului administrativ la care l-au supus liberalii, el fiind primar PSD. Astfel fiind datele problemei, cu numai un an înaintea alegerilor 2008, a făcut pasul peste linie, trecând în tabăra PNL. Din această poziție a primit miliarde de lei pentru dezvoltarea localității, reducând decalajul dintre promisiunile făcute și neonorate. Cu toate criticile aduse de dușmanii săi politici, electorii govoreni nu l-au părăsit. Cred în el și în continuare, ca și la început. Numai că nori negri se adunădeasupra primăriei ce o păstorește. În condițiile în care a închinat administrația publică politicului liberal și la cârma Consiliului Județean se va afla fostul său șef de partid trandafiriu – dr. ing. Ion Câlea (PSD), va mai primi el bani cât ar fi primit de era ăl mai primul la CJ Emilian Frâncu, vătaful liberal? Se va putea vorbi, la Govora, despre orientare sau dezorientare?

” Lăpușneanu s-a ținut de cuvânt când a zis „De măvoi scula, pre mulți am săpopesc și eu!”, dovadăcă azi cel mai întâlnit nume este Popescu. Ba chiar și în alegerile electorale la Primăria Râmnicului s-a aflat un Popescu, unul ce-și zice Silviu Popescu. După prestația sa publică penibilăde După întoarcerea din America a ajuns de râsul Popeștilor. Știți câte voturi a primit el de la electorii râmniceni, După ce l-a insultat, calomniat, batjocorit și înjurat pe primarul Mircia Gutău? Doar 700. De la frustrații orașului. Mai puțin decât a luat Vasile Gorun în anul de grație 1992. Și cum era săfie astfel când, la o întâlnire televizatăcu Mircia Gutău, din campanie, s-a făcut de râsul lumii? Ați văzut ce curaj are el, stând Față -n Față cu binefăcă torul lui ce l-a salvat din mlaștina maro în care intrase, După ce l-a expediat nevastă-sa din State? Ăsta este un măscă rici, o glumăa naturii, un ratat. Silviule, ia descrie tu în ziarul tău fecund, de ce ai venit în România, părăsindu-ți nevasta și copilul înfiat. Ce i-ai spus lui Mircia Gutău că ți s-a întâmplat în alcovul familial de ai hotarât săte ejectezi din democrație? De nu o faci repede, te vom da noi de grindă. Locul tău nu-i printre noi! I-ai bârfit pe toți ai tăi, pe toți cei care-ți acordăatenție, ros de invidie. Mai ai loc printre oameni, codoșule?

” Nu puțini sunt liberalii care nu mai suferăactele de-o violențăverbalăieșitădin comun ale că peteniei Emilian Frâncu și așteaptăca acesta săpiardăpostul de președinte. Chiar zilele trecute, de fapt la ceas târziu în seara de 1 iunie, Mandel s-a trezit bumbăcit în propriul birou de directorul Agenției de Plăți și Intervenție în Agricultură, liberal care s-a luptat din răsputeri, în 2005, să-l ajute pe Frâncu să-l învingăpe Petre Ungureanu în lupta pentru șefia PNL. Odatăcu trecerea timpului, Valentin Haralambiade, că ci despre el e vorba, s-a prins de caracterul sub limita decenței a șefului PNL Vâlcea, fapt pentru care a răbufnit nervos. „Meline, banditule!” i-a transmis printre dinți Haralabiade lui Frâncu, ce-a avut nevoie de pavăza numităDroseta pentru a scă pa de intrusul ce deranja alarma din sediul PNL. Haralambiade nu a putut fi blocat de tânguielile Drosetei și l-a avertizat pe Frâncu că nu-i singur, iar Vasile Predică este pregătit săplece la București. „La DNA, Meline, la DNA o săajungi! Banditule!”, a aruncat Haralambiade peste umăr, ieșind pentru ultima dată, poate, din partidul de pe Carol nr. 19. Cazul Haralambiade nu este singular, însă cei mai mulți dușmani din interior preferămomente mai prielnice și de mai mare anvergurăpentru a scă pa partidul de Francone, dictatorul cu mustață. până una alta, Francu se poate considera marele învins în lupta pentru Râmnic, având în vedere că prin candidatura lui Bogdan Pistol și prin impunerea lu’ Nelu Nicolae pe primul loc pe lista pentru Consiliul Local a reușit un scor penibil: 3 posturi de ales local, dintre care cel al lui Victor Giosan este degeaba, omul fiind ocupat mai degrabăcu trebile pe la minister, pe la București.

” Sictiriții de societate de la fițuica Ziarul de Vâlcea s-au mai pricopsit cu un proces. Cei doi derbedei, erijați în ziariști, au ponegrit în această campanie electoralăfamilia primarului Dobre din Dăești. Dacă nesimțirea lor s-ar fi oprit doar la acuzele (plătite de interesele liberale din zonă) despre primarul Dobre, s-ar fi ales doar cu un proces civil de injurii și calomnie. „Profesioniștii” au depășit însă limita. În demența lor, cei doi s-au pretat săaducă acuze penale soției edilului. Acuze nefondate, fără argumente. Banii le-au luat mințile celor doi impostori de presă și vor plăti. Doamna Dobre este decisăsă-i acționeze în judecată. Urmarea firească va fi ca Guminski – Limbinski și Târânski -Pârnău sădemonstreze că cele afirmate sunt și adevărate. Puțin probabil! Întrebarea se naște de la sine. Ce se vor face impostorii când justiția se va pronunța? Ce va face neuronul lui Limbinski, acel neuron care îl ajutăsărespire, involuntar, e drept! Ce va face Târânski, de unde va lua banii necesari despăgubirilor? Nu știe, săracul, că nimic nu este etern pe această lume. Nu știe că totul este relativ, inclusiv statutul social. Nici domiciliile nu sunt definitive, se poate ca de la piscinăsăajungi la cort. Nu știe și va plăti! Începutul este pe cale săse producă .

” Pataliputra