Acasă Arhiva 2 SĂPTĂMÂNA vâlceană PE SCURT

SĂPTĂMÂNA vâlceană PE SCURT

” Electoratul a fost (dez)informat prin presa dâmbovițeană, cu privire la faptul că Mircea Geoanăva fi susținut la alegerile prezidențiale de revoluționari ” trăiește astăzi, ca și altădată, într-o țară de la marginea Europei, un om cu milăde Dumnezeu, dar nu și de oameni… ” Mircea Geoană, candidatul PSD la prezidențiale, îi acuzăpe Traian Băsescu că își finanțeazăcampania prin șantaj asupra firmelor mici ”

Ipocrizia duhnește-n România!

Vămirați cum de minciuna astăzi nu vi se mai trece?

Când vedem că toți aceia care vorbe mari aruncă

Numai banul îl vâneazăși câștigul fără muncă ,

Azi, când fraza lustruitănu ne poate înșelă,

Astăzi alții sunt de vină, domnii mei, nu este-așa?

Prea v-ați arătat arama sfâșiind această țară ,

Prea făcurăți neamul nostru de rușine și ocară,

Prea v-ați bătut joc de limbă, de străbuni și obicei,

Ca sănu s-arate-odatăce sunteți – niște mișei!

Electoratul a fost (dez)informat prin presa dâmbovițeană, cu privire la faptul că Mircea Geoanăva fi susținut la alegerile prezidențiale de revoluționari, mai exact de LORD (Loja Organizațiilor de Revoluționari din România).Mircea Geoanăși „tăticul” lui – Ion Iliescu – au omis săspună adevărul. Deși Iliescu, purtat acum de Geoanăîn fața mulțimii, precum un medalion norocos, a declarat că LORD „este cea mai reprezentativăstructurăa asociațiilor de revoluționari”, această organizație nu reprezintănici măcar 1% din numărul celor care au luptat împotriva dictaturii în decembrie ’89. Mai mult, LORD este formatădin susținătorii lui Ion Iliescu, majoritatea acuzați că nici măcar nu ar fi participat, în stradă, la Revoluție (un exemplu ar putea fi chiar președintele LORD, Balint Petrică , simpatizant PSD, pus de Iliescu la șefia Institutului Revoluției Române).

Cea mai importantămembrăa Lojei Organizațiilor de Revoluționari din România, atât de „țărănistă” pe cât este Iliescu de „anticomunist”, este chiar soacra domnului Geoană, Margareta Costea, bănuităși aceasta de falsificarea certificatului de revoluționar, având chiar sprijinul „independentului” medic Sorin Oprescu, în calitatea de director al Spitalului Elias. Astfel, pe baza unui raport medical fals, în care se susținea că doamna Costea fusese rănităla genunchi în decembrie ’89, soacra lui Geoanăa devenit a-V-a revoluționarădin România, jignind astfel memoria tuturor acelora care au murit pentru libertate și democrație, dar și pe părinții și rudele acestora, care sunt obligați acum săaudăcum Mircea Geoanăeste susținut de „revoluționari”. LORD nu îi reprezintăpe adevărații revoluționari, că rora le datorăm respectul, stima și dragostea noastră, precum și dreptul de a vota liber, ci o mânăde lingușitori ai lui Iliescu, mituiți de fostul președinte cu posturi-cheie, de folos atunci când trebuie să-l susții la prezidențiale pe „prostănac”.

” Trăiește astăzi, ca și altădată, într-o țară de la marginea Europei, un om cu milăde Dumnezeu, dar nu și de oameni… Născut cu o malformație congenitalăasemănătoare tiugii, știți, un fel de dovleac gol, el se zbate din răsputeri săajungăla inima oamenilor. De mic i-a plăcut săse joace cu lopățica în nisip și sămeargăde mânuțăcu tăticuțul lui, numai că ajuns la maturitate, acest lucru nu mai este permis. Tăticuțul i-a spus că de acum înainte va trebui sămeargăpe propriile-i piciorușe, la supărare l-a făcut chiar și prost, dar el nu a înțeles și nu vrea săse despartănici de lopățică , nici de tăticuțu. Ce sămai facă omul, l-a lăsat de capul lui, dar el vrea mai mult și mai mult, vrea săajungăchiar în fruntea acelei țări și gata. El crede că Dumnezeu e dator săajute, mai ales pe el care, în iubirea lui nemăsuratăFață de Dumnezeu, a uitat de oamenii care își duc zilele de azi pe mâine dintr-o pensioarăprăpădită… (Povestea Tiugii, de Mircea Geoană)

” Mircea Geoană, candidatul PSD la prezidențiale, îl acuzăpe Traian Băsescu că își finanțeazăcampania prin șantaj asupra firmelor mici, afirmând că mafia portocalie cere tain de la fiecare firmăși dacă nu finanțeazăcampania trimite garda Financiară la ele. Știe ce știe „șeful” peste dovlecii verzi cu dungăde la Dăbuleni, că așa se făcea și când ai lui erau la putere. Totodată, dovedind că încă se mai aflăla stadiul de nisip și lopățică , fiul de general de Secu intoxică electoratul, spunând că Traian Băsescu vrea săconducă țara în aceeași manierăca și până acum și care vrea săo aducă pe scaunul de premier pe Elena Udrea. Bine că nu vrea s-o aducă pe scaunul de premier pe mă-sa soacră, madam Costea Rănița, făcându-i o surpriză, ca de la un viitor tatăsocru. Măi, Agamemnon Dandanache de Dăbuleni, nu-i destul că ești așa cum ți-a spus parșivul comunist bătrân, mai suferi și de cecitate cromatică . Zici tu că mafia este doar portocalie? Ai văzut în viața ta un curcubeu și te-ai întrebat câte combinații ies din culori? Ia de vezi tu cine a vândut bogățiile solului și subsolului țării, de am ajuns sclavi în propria noastrățară și ce culoare aveau Năstase și tătuka Ilici. Georgică , mânca-l-ar țețea, ești grav bolnav și te arăți frate cu Vangheluța, După cum scrii. Geoană, După ce a participat la cașcavalizarea țării, acum se dălovit. Clica roșie aratăcu degetul spre mafia portocalie, ca și cum nu s-ar ști cu musca pe că ciulă. Și care e poanta? Toate partidele cer bani negri. Nu mai aruncați vina unii pe alții, pentru că absolut toți sunteți o apăși un pământ. Devii ridicol!

                ” Pataliputra

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.