Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Samoil Vîlcu, candidatul PD-L pentru Colegiul Râmnicu Vâlcea Sud sprijină proiectele ambițioase ale primarului orașului Ocnele Mari

Candidatul PD-L pentru Colegiul Râmnicu Vâlcea Sud Samoil Vîlcu a participat pe 9 noiembrie la noi întâlniri cu cetățenii în teritoriu. După ce a fost alături de colegii săi cu ocazia lansării candidaților pentru Colegiul Drăgășani, Samoil Vîlcu a fost prezent la Ocnele Mari pentru a discuta cu cetățenii din zonă, parte componentăa colegiului în care democrat-liberalul candidează. În plus, la evenimentul de la Ocnele Mari au fost prezenți numeroși suținatori ai PD-L, alături de primarul orașului Petre Iordache, senatorul Dorel Jurcan- candidat pentru un nou mandat în Colegiul nr. 3 Râmnicu Vâlcea și primarul Râmnicului Mircia Gutău. Acesta și-a reafirmat sprijinul pentru Samoil Vîlcu și Dorel Jurcan, subliniind că își dorește o echipăde parlamentari care săsprijine municipiul în punerea în practică a unor proiecte majore.

Samoil Vîlcu, candidatul PD-L pentru Colegiul nr. 2 Râmnicu Vâlcea Sud a vorbit oamenilor despre intenția de a sprijini proiectele ambițioase ale primarului orașului Ocnele Mari :

” Mulțumesc în primul rând primarului Petre Iordache pentru că ne susține și ne reprezintăcu cinste partidul. De asemenea, mulțumesc locuitorilor pentru că au fost deștepți si l-au ales ca primar al orașului Ocnele Mari în urmăcu câteva luni de zile. Mulțumesc primarului Mircia Gutău care nu obosește în a ne susține, care se deplaseazăîn localitățile care fac parte din acest colegiu important și susține inițiativele, propunerile, tot ceea ce depinde de Colegiul nr. 2 Râmnicu Vâlcea . Candidez într-un colegiu în care managementul profesionist și performant a avut rezultate deosebite. Primarul Mircia Gutău a reușit săfacă din Râmnicu Vâlcea un oraș în care mulți oameni din această țară ar dori sălocuiască . A știut săfacă lucruri cu care ne mândrim la ora actuală. Ne-am dori ca și actualul primar sprijinit de că tre parlamentari săpoatătransforma Ocnele Mari într-un oraș important ca și Râmnicu Vâlcea. Cu ajutorul parlamentarilor, a legilor pe care le vom promova, a celorlalți colegi ai noștri din Parlamentul României vrem sădăm o guvernare coerentă acestei țări și vrem săfacem o Românie prosperă. Partidul Democrat -Liberal este pregătit săcreeze o guvernare eficientăîn România”.