Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Romeo Rădulescu a fost învestit în funcția de primar al Râmnicului

REUȘITĂ. Romeo Rădulescu a depus jurământul în fața unei asistențe impresionante, el primind de la Episcopul Râmnicului o icoanăcare să-l protejeze tot timpul.

La sfârșitul săptămânii trecute, la începutul ședinței Consiliului Local Municipal, noul primar al Râmnicului a fost învestit în funcție. Romeo Rădulescu a câștigat mandatul de primar în urma alegerilor parțiale desfășurate la Rm. Vâlcea în două tururi de scrutin, pe 18 și 25 aprilie. El a câștigat detașat în cel de-al doilea tur de scrutin, în fața social – democratului Remus Grigorescu, obținând 55,9% din sufragii. La evenimentul ce a avut loc în sala de ședințe a Primăriei, au participat Episcopul Râmnicului, Emilian Lovișteanu, senatorul Dorel Jurcan, deputatul Samoil Vîlcu, Honorius Prigoană, precum și o mare parte a directorilor de deconcentrate din Vâlcea. În fața acestora, Romeo Rădulescu a depus jurământul, primind de la Episcopul Râmnicului o icoanăcare să-l protejeze tot timpul. „Este o onoare pentru mine și de aceea vreau săle mulțumesc celor care mi-au acordat încrederea. De acum, însă , trebuie săne apucă m de treabă. Avem proiecte foarte importante în derulare și mai avem altele care trebuie demarate în cel mai scurt timp. Pe această cale vreau să-i asigur pe toți râmnicenii că ușa biroului meu va rămâne deschisăpentru oricine. Voi rămâne același om și pot conta pe mine” – a spus noul primar al municipiului Rm. Vâlcea, Romeo Rădulescu.

Romeo Rădulescu a fost ales edil-șef al Râmnicului pentru următorii doi ani de zile, timp în care va putea să-și punăîn aplicare toate proiectele, el bazându-se pe un Consiliul Local unde PDL are majoritate.