Acasă Arhiva 2 Reinstaurarea dictaturii comuniste

Reinstaurarea dictaturii comuniste

Nu ni se pare normal ca în ziarele centrale săse publice articole care săne spunăcât de coruptăeste Elena Udrea, cum o investigheazăo comisie Parlamentară , dar sănu se spunămai nimic despre înregistrarea audio de la ședința ținutăcu ușile închise,astfel încât cititorul sătragăsingur concluzii din lecturarea ei și nu concluzii „sugerate” de ziarele tonomat? Nu ni se pare normal ca Ludovic Etilic Orban – ditai parlamentarul săcheme la declarații pe funcționarul public despre care știe sigur că nu se prezintă(că deh, pentru societăți nu existăobligativitatea ca directorul săse prezinte la ordinul parlamentarilor, dar pentru un ministru da) sau, entuziasmat că poate face rău adversarilor politici săspunăcă pe directorul X, din Ministerul Turismului îl ia la șuturi (cu alte cuvinte „îl aranjăm noi noi îl facem săse piardă”) sau altul săspună”păi, dacă n-o înfundăm penal pe Udrea, tot degeaba (scopul inițial al comisiei). De aceea, am hotărât sădăm publicității întregul transcript al dialogului membrilor Comisiei Udrea, prin care aceștia se antepronunță, stabilind, în spatele ușilor închise, soarta acesteia.

În țara noastrăs-a încetățenit principiul, „Dacă faci, de ce faci? Dacă nu faci, de ce nu faci?” și asta se vede cel mai bine în cazul Elenei Udrea. „Cei 322” din PSD și PNL își Continuă , fără scrupule, planul, dinainte stabilit, de compromiterea politicienilor pedeliști. După Monica Ritzi, de data asta, ministrul Elena Udrea este la rând și, pentru vinovații nedovedite, ea se aflăîn vizorul mafioților parlamentari, fiind acuzatăcă ar fi făcut risipăde bani, la Ministerul Turismului, prin organizarea unor evenimente de anvergurămenite a mediatiza turismul românesc. Acuzatorul principal este liberalul Ludovic (Etilic) Orban. Cât a fost la guvernare, Orban se plimba prin țară ca un „popândău gătit” și afișa o aroganțădin calea afară. Acum, aflat în opoziție, lupul moralist nu este mulțumit de excluderea sa și a colegilor mafioțide la masa de joc a politicului și, de aceea, conduce „uciderea” miniștrilor pedeliști. Elena Udrea, ministrul turismului, acuzat de comiterea unor ilegalități la ministerul ce-l conduce, până una alta, s-a mișcat rapid și a făcut înconjurul țării, a ieșit și în Europa cu intenția vizibilăde a face treabă. Dar Orban și ai lui, ce au făcut pentru țară ?

Tribunalul poporului a reînviat

La propunerea liberalilor, Camera Deputaților a dispus înfiițarea unei comisii de anchetă, la cârma că reia se afla Ludovic (Etilic) Orban, renumitul mandolinist de pe la nunțile și agapele țiganilor dâmbovițeni. Comisia Udrea este, de fapt, o comisie politică , înființatăpentru a-l ataca pe președintele Băsescu și pentru a discredita miniștrii PD-L. Practica de până acum aratăcă PSD și PNL nu au făcut comisii decât pentru miniștri pedeliști de gen feminin, miniștri considerați vulnerabili și cunoscuți ca fiind apropiați președintelui Băsescu. Reinstaurarea dictaturii comuniste a început prin instituirea comisiei (tribunal al poporului, așa cum zice Videanu) menităsă-l ardăpe „burjui” în fața poporului la televizor, nu pe că i legale. Desigur, existând suspiciuni de încă lcarea legii, și în acest caz, trebuie săfacă cineva o anchetă, iar acela nu poate fi decât DNA-ul. Numai că , pentru activarea procurorilor, cineva trebuie sădepunăo plângere, la care trebuie săadauge un minim de argumentație (dovezi), pentru că asta e legea în țara noastră. De ce n-o fac? Tocmai parlamentarii ce trebuie săfie responsabili Față de electorat, plâng ca babele de dragul PIB-ului, dar nu vor săobserve și săștie cam cât reprezintăturismul în Spania, Italia, Grecia. Pentru ei nu este criză, pentru ei nu conteazădecât ce și-au pus în cap. 22 milioane de români văd că turismul românesc este la pământ și totuși Gruparea mafiotăPSD – PNL refuzăacest minister (dar nu înainte, la negocierile purtate între membri Alianței PD-L – PSD), ci pe urmă, După ce s-au văzut ei cu oamenii lor instalați în funcții!) prin articole publicate în presă sau la televiziunile pe care le controlează. Asta e democrația pe care vor săne-o bage pe gât Vântu, Voiculescu, Patriciu, Crin, Geoană, SRS și câți or mai fi! Ei vor să-și pună”păpușile” lor în fruntea statului, astfel încât săfie siguri că nu mai ieșim de sub sclavia mafiei lor, în veci. Cine sunt ei? O mafie care are puterea mediei și încearcă săstabilească ea regulile și nu cetățeanul.

” Romeo POPESCU

 

„Stenograma aratăfoarte clar că este vorba de o disputăpolizică , iar scopul comisiei este acela de a o denigra pe ministrul Elena Udrea. până acum, noi am tot dat din gură, spunâmd că suntem vânați pentru discreditare, dar nu aveam nimic concret. Acum avem această transcriere a convorbirilor din spatele ușilor închise, care aratărealitatea, exact așa cum este ea. Apărătorii PSD-ului erau înnebuniși cum a apărut această transcriere. Uite, ea existăși spune multe. Repet, felul bolșevic în care s-a făcut această înregistrare, arată, fără niciun dubiu, că s-a încercat decapitarea miniștrilor PD-L”, a spus Mircia Gutău, liderul PD-L Vâlcea. O redăm, mai jos…

 

Transcript

2.07-2.31

A. Săftoiu: ..a făcut economii la unele capitole. Exact, da.

A. Vasile: ..și acum comisia de recepție ne zice dacă se plătește sau nu…

A. Săftoiu: Deci colegii noștri de la Paris au stabilit ceea ce s-a întâmplat.

A.Vasile: Deci suma de 46.000 de mii a fost confirmare de la colegii de la Paris.

?.. ceva ce s-a realizat. Nu se poate plăti ceva ce nu s-a realizat sau s-a realizat din cont propriu. Servicii

? Nu se plătește. Evident că nu se plătește.

? E dezastru.

? Trecem peste amănuntul ăsta. Încet.

A.Vasile: Ai văzut Lucian? La întrebarea pe care am adus-o la sfârșit de CNN, primul răspuns a fost corect, când a întrebat „Când ai semnat?”, „Păi, n-am semnat”.

? …Avem de gând săfacem acțiuni în Statele Unite și Turcia.

A.Vasile: Aaaa, păi stai un pic, ăsta era comentariul, că n-am mai Deci vrea săpromoveze litoralul românesc în Spania, că și cum turiștii din Spania vin în România. Da, Spania, Turcia și Statele Unite. Deci lasăturcul Antalya și Kusadasi și vine la mine, lasăSpania. Nu, dar ca idee…

? Poate în Antalia e mai scump…

A.Vasile: Cum săpromovezi litoralul românesc în Spania și în Turcia?

L.Orban: E oprităinstalația, da?

? …avem doar microfoanele.

L.Orban: Deci, practic avem numai chestiuni de bucă tărie internăreferitor la audieri. Mulțumim mult pentru efortul depus și pentru colaborare.

A.Vasile: „Văaduceți aminte când ați semnat?”, „Păi nu am semnat.” Ãla a fost răspunsul corect.

L. Orban: Ați semnat, n-ați semnat. Numai microfoanele rămân.

? Oricum, astăzi a fost cineva de la Camera Deputaților de dimineațăși i s-a spus că sunt prea multe aparate băgate în priză.

L.Orban: Bun. Deci eu zic că este prematur deocamdatăsătragem concluzii pe audierile lor, pentru că nu i-am avut pe toți clienții, nu avem toate documentele așa că ce trebuie săstabilim, pe cine chemăm în afarăde… avem următoarele propuneri. Noteazătu. Marți: specialistul IT, …secretar de stat, directorul de la dezvoltare. Putem sărevenim cu invitația că tre directoarea….

? Secretarul general trebuie săvină?

? Deci, secretarul general are concediu, doar astăzi și mâine.

L.Orban: Deci, secretarul general, specialistul IT, directorul direcției de dezvoltare.

A.Vasile: Dar eu vreau săîmi explicați voi care aveți studii juridice următoare treabă. Cel care răspunde de juridic sărăspundăși de achizițiile publice? Ca o întrebare.

? Nu e normal… Nu găsești pe site.

L.Orban: Pe cine ați mai propus? Mai era cineva.

A.Vasile: Păi nu, era ANRMAP-ul…

L.Orban: Bun, deci atunci ne limităm Vărog săvăgândiți, hai săpregătim pentru întâlnirea de marți, săstabilim firmele pe care le chemăm. Nu le putem chema pe toate. Dar dacă ne uităm fiecare pe site-uri, mai avem relații, putem chema orice firmăcare a fost implicatăîntr-o procedurăde achiziție…

A.Vasile: Teoretic din ce avem acum, trebuie săpunem…săvedem ce avem și ce nu avem.

? Pot săvăspun eu, dacă permiteți. Eu cel puțin ce am: Luminăla malul mării, The land of choice și Turist în România. Asta e ce avem toți?

L.Orban: Da. Tot ce ne-a dat oficial, în scris Ministerul.

? Pe achiziții, pentru toate trei, nu, pentru primele două, pe achiziții ne lipsesc notele justificative, pentru că aici sunt niște proceduri mai deosebite, se încadreazăîntr-o altăprevedere… Pentru a treia nu avem decât…, nu avem fișăde achiziții, nu avem caiet de sarcini, nu avem ordin de numire a comisiei de evaluare, nu avem… nu avem nimic aici.

A.Vasile: Nici contractele? Atunci putem săchemăm firma respectivăsăvinăcu contractul și cu…

? Am înțeles din presă că este După atribuire….înseamnăcă trebuie săfi avut în prealabil comisia de evaluare, trebuie săfi avut ordin de numire, procesul verbal.

L.Orban: Corect.

? La Paște în Bucovina. Deci pentru Paște în Bucovina, ce avem noi acum, au spus că a fost o negociere cu publicare, fără publicare. Nota justificativă. De ce au încadrat ei pe B și pe C. C-ul e urgența, B-ul e… exclusivitate.

A.Săftoiu: Asta cu sportivii care nu ține. Nu trebuia, cumva, sădiscuți cu ei înainte, personal, să-ți spună: „Da, domnule, am încercat sădiscut cu ei personal și ei au spus sărefuzăm pentru că avem cu BRD-ul”?

L.Orban: Dar de unde au tras ei concluzia că în clip trebuiau săpromoveze obligatoriu cele trei personalități?

A.Săftoiu: Săspunem că așa au vrut ei dar…

L.Orban: În baza că rui studiu?

A.Săftoiu: Au zis ei că reprezintăvalori. Dar săvii săspui că ai vorbit cu BRD-ul sau că ai discutat cu BRD-ul prima pentru că erau ăia doi… Plus că atunci când am întrebat „Când ați început voi discuțiile?” vroiam săștiu data ca săpot dupaia săvăd când a purtat doamna Udrea discuțiile pentru reeșalonarea datoriei, înainte, După ? ªi dacă văuitați la Luminăla malul mării, deci acolo e distracția în toi. Sunt trei firme: Media Pro Pictures, Stage și Revolution care au participat. Revolution depune contestație și toate argumentele dacă văuitați în dosar sunt valabile și la o zi sau două, Revolution trimite hârtie și zice „Ne-am mai gândit, am mai analizat și ne retragem contestația pentru că nu am avut dreptate săcontestăm”. Pe cuvântul meu. După care dacă văuitați mai departe ei spun așa: Am acceptat Media Pro Pictures pentru că ei au împlinit toate condițiile impuse de noi. Am refuzat Stage pentru că , și scrie acolo: Nu au prezentat defalcat, transportul, cazarea, onorariul pentru artiști. După care te uiți la oferta depusăde Media Pro Pictures care scrie lista, nimic defalcat.

L.Orban: Nici Media Pro Pictures nu a prezentat prețul…

A.Vasile: L-am rugat pe Nicu Bănicioiu, poate până marți, săputem săfacem rost de gradul de ocupare al camerelor de hotel pe litoral cu ocazia acestei acțiuni și ce consumuri, ce dumnezeu au mai fost acolo, pentru că tot timpul ne aruncă în Față cifra de încasări de 8 milioane.

? Cine le-a încasat, astea 8 milioane?

A.Vasile: Dar nu e adevărat. că îmi aduc aminte că au fost comentariile care au fost, că hotelurile au fost goale.

L.Orban: Nu au instrumente sămăsoare cât au fost încasările.

A.Vasile: Vrei săspui că au fost un milion de turiști…

A.Săftoiu: După părerea mea, trebuie chemat, în Luminăla malul mării, în afarăde firma Media Pro Pictures, inclusiv firma Stages.

A.Vasile: Da, dar eu zic săîi chemăm pentru miercuri pentru că marți deja avem suficienți și începem săfim obosiți.

L.Orban: Am următoarea problemăpe care… și trebuie săluăm o decizie. Deci eu nu pot, trebuie săplec în concediu săptămâna nevastă-mea… Acest lucru se va întâmpla săptămâna de După audierea lui Udrea.

A.Vasile: Atunci, teoretic o săgăsim noi o motivație…

L.Orban: Trimit documentele…

A.Vasile: Găsim noi o motivație. Sălăsăm experții săfacă o analiză.

L.Orban: Eu o sărecunosc că o săfiu plecat în concediu de o săptămână.

A.Vasile: Dar spui. Mi-am permis săîmi iau concediu pentru că oricum experții trebuiau săfacă luminăîn aceste probleme care sunt extraordinar de dificile.

L.Orban: Documentele care nu ne-au venit decât săptămâna viitoare. Ne-a promis ăsta că o săne transmitădocumentele săptămâna viitoare. Sper. ªi putem săspunem și treaba asta, că După analiza documentelor…

A.Vasile: Stimați colegi, văimaginați secretarul de stat reprezentant al Turismului din România în condițiile în care trebuie săfii un zâmbet, săfii spontan, săfii deschis. Este contrariul.

? A fost comisionar, a fost recepționer.

L.Orban: Au fost aicea niște chestiuni… Aia, cu întrebarea aia dacă are vreo legăturăpublicitatea cu… Dupaia când mi-a spus ce a vrut săfacă cu banii ăia, a vrut săarate zonele frumoase din România.

A.Vasile: Deci am trece așa, în linii generale, mai departe că trebuie săieși la presă . Deci, secretarul îl împuternicim săfacă ordinea de zi că nu mai măține, marți rămân cei care am spus. Miercuri atuncea săchemăm niște firme pe care le chemați După ce ne spuneți

L.Orban: Îl împuternicim pe secretar sătrimităinvitațiile că tre firme.

? Haideți săluăm firmele pe caz.

A.Vasile: Asta am spus. Pe proiect.

L.Orban: Claudiu, ești general de bătălie.

? Săcitim și noi documentele, domnul președinte că nu știm ce naiba săîi întrebăm.

A.Săftoiu: Aveți timp. Oricum nu îi chemăm mâine.

L.Orban: Îi chemăm miercuri și invitația le-o transmitem luni.

? îi chemăm în funcție de documentele pe care le primim.

L.Orban: Deci eu pot săchem Stage Expert în stadiul ăsta și cu Media Pro Pictures și Eventures a Amaliei Năstase, fără nicio problemă.

A.Săftoiu: Eu am o întrebare. Nu vreți săchemăm niciun reprezentant al BRD-ului?

L.Orban: Ba da. Chemăm și reprezentantul BRD-ului. Ãștia 4 ajung. ªi hai sămai chemăm vreo 2 care sigur nu o săvină.

A.Vasile: Ludovic, săne chemăm pe proiecte, nu aiurea…

A.Săftoiu: Stați un pic că vorbim toți și nu ne înțelegem. Luminăla malul mării are douăfirme: Media Pro Pictures și Stage. Bun. Tot miercuri, dupaia, pe The Land of Choice, de exemplu de la Paris, firma Eventures Amaliei Năstase și putem chema de exemplu și BRD-ul.

A.Vasile: ªi ne oprim aici.

A.Săftoiu: La Paște în Bucovina nu știu ce dumnezeu e. Dacă chemăm firma Best Advertising din care s-a făcut publicitatea pe Pro Sport și CNN, nu vine. Poți săo treci. Pentru că nu a venit nici la voi.

L.Orban: Îi chemăm. Ca sănu vină. Ascultați-mă, orice firmăcare nu vine se prezumăcă are oarecare… ªi văspun clar. Cele trei firme care au contract, Luminăla malul mării și Paște în Bucovina, www.clearmedia și… nu vine nimeni.

A.Vasile: ªi mai e ceva. Cei care nu vin trebuie specificați în Raport… nu nu, la sfârșit de tot… că poate cerem Gărzii Financiare săfacă o verificare dacă nu vin.

L. Orban: Bă, cum sămodifici planurile de achiziție în 10 iunie? Cum săpăstrezi aceleași termene de începere a procedurii? E la mișto, e bătaie de joc. 6 oameni semneazădocumentul ăla. N-am văzut în viața mea așa ceva.

A.Săftoiu: …inclusiv la asta cu cheltuieli. Trebuie spus: mă, băieți! Ce am înțeles noi până acum este că și-au trecut 0 buget la capitolul publicitate și reclamăși au trecut de fapt totul la alte servicii pentru ca sănu respecte licitațiile.

L.Orban. ªi că ceea ce au făcut ei se numește deturnare de fonduri și că e faptăpenală.

A.Vasile: Deci, marți chemăm ce am stabilit și pentru miercuri chemăm cele douăprograme, Luminăla Marea Neagrăși chemăm firmele care sunt implicate și ce a spus Adriana chemăm firma Amaliei și BRD-ul. ªi gata pentru miercuri. Iar pentru joi, este clar Elena Udrea.

A.Săftoiu: Firmele astea care nu vor veni, săle facem notificarea tot pentru miercuri, plecând de la premisa că nu vor veni?

A.Vasile: Nu. Stai o secundă. Pe tot ce este Luminăla malul mării chemăm toate firmele.

Adriana Săftoiu: Deci, stai o secundă, deci pe tot ce este „Luminăla malul mării” chemăm toate firmele, două… aia n-am ce să-i fac, aia dacă dai pontul la un ziarist… pe fir… și la asta care ai spus tu, cu BRD-ul chemăm toate firmele care… e vorba de toate firmele prin care s-au cumpărat… le solicităm primăriilor săvinăcu documentele pe care le-au încheiat cu ministerul pe programele pe care le organizează.

Adriana Săftoiu: Băi, știți ce mai îmi trebuie, cum naiba facem, îmi trebuie spotul ăla inițial, de pe youtube, ea, deci ăsta a zis că da, BRD-ul a avut siglă.

Aura Vasile: E pe youtube cu semnul băncii.

Adriana Săftoiu: Da, da al cui e? Poate spui o tâmpenie și trebuie să-l ai asumat iar ea la Turcescu a ținut-o p-a ei „nu e cu sigla BRD”.

Aura Vasile: A spus așa „la EuroSport nu se va difuza cu sigla”.

Adriana Săftoiu: Deci eu spun că a făcut tot ce a putut săevite un răspuns direct Față de ăsta care n-a avut ce face și a lăsat-o.

Aura Vasile: Așa a zis, că la EuroSport nu va fi cu sigla și că ea nu răspunde de ce este pe youtube.

Adriana Săftoiu: Auzi, de ce nu cerem de la doamna asta, sau domnul ăsta de la turism și oferta de la „Stage” săvedem, pentru că dosarul de achiziții nu e… și ea spune tot timpul..

Ludovic Orban: A, oferta de achiziții pe care… procesul verbal cu…

Adriana Săftoiu: Da, cu concluzia lor și cu oferta Media ProPictures. Stage săvinăsăarate, ei cum au putut să…

Lakatos Peter: Legea spune așa: Achizițiile publice împreunăcu ofertele se păstreazăun număr de ani.

Adriana Săftoiu: Deci este obligatoriu săle păstrezi.

Lakatos Peter: La orice ofertăse face oferta care se deschide și mai existăoferta… care o păstreazăautoritatea contractantă.

Aura Vasile: Ai văzut ce i-a mai răspuns atunci când… că e contestație și că n-are niciun material. Păi ca săfacă cineva contestație, păi ce contestă.

Ludovic Orban: Ei anunțăcâștigătorul.

Adriana Săftoiu: Nu mă, da la o evaluare așa, cum săspun și din avion dacă te uiți… tot ce au făcut a fost să-și creeze motivații…

Aura Vasile: O spun eu dacă voi n-o spuneți, tot ce a făcut a fost ca ea săfie filmatăși pe fiecare chestie săaparăea.

Adriana Săftoiu: Deci fiecare eveniment, prin fiecare eveniment pe care l-a creeat ea a dat bani la Realitatea Tv, la Realitatea All inclusive, deci nu se justifică de ce face asta, „Luminăla malul mării”, e făcut de Media ProPictures deși Stage este recunoscut ca cel mai mare organizator.

Adriana Săftoiu: Nu vorbesc de evenimente aici, ăla a fost eveniment la Media ProPictures da alta e cu publicitatea. La BRD, BRD-ul nu știu cum Dumnezeu ai avut o reeșalonare la o datorie.

Aura Vasile: Gherasim Vasile care mi-a fost coleg de partid și trebuie sărecunosc că dintr-un tehnocrat așa a devenit politruc, Gherasim Vasile care acum e la PD atunci când era vorba de Mona Muscă , înțelegi că apărea la televizor știi, când se vorbea de spioni, îmi spunea „Aura, asta se numește publicitate prin prostituție.”

Lakatos Peter: Mai am și asta cu instanța, apropo de judecarea dumneavoastră. De ce au continuat cu aceleași case de avocaturăși de ce consilierii lor juridici nu îi pot reprezenta în instanță.

Aura Vasile: Ce procese pot ei săaibă?

Adriana Săftoiu: Săfi moștenit dinainte, nu știu, habar n-am.

Ludovic Orban: Sigur îți spun că au procese cu angajații pe care i-au dat afară.

Lakatos Peter: Aia se poate și cu consilier juridic nu-ți trebuie casăde avocaturăîn instanță.

Ludovic Orban: Cred că au alte procese.

Adriana Săftoiu: Nu știu cum se ajunge că … sincer la asta cu BRD-ul toate drumurile duc că tre o singurădirecție. Deci firma Adventures, care este înființatăîn noiembrie 2008, văzic eu, în noiembrie 2008 câștigădouăcontracte guvernamentale, da. Deci n-avea cum din noiembrie 2008, deci ăsta cu „The Land of Choice” organizarea și mai e pe ceva, nu știu.

Ludovic Orban: „România în mișcare”

Adriana Săftoiu: Pot săștiu și eu câtăexperiențăatât de mare ai avut încât ai câștigat douăcontracte.

Aura Vasile: Nu, asta vine statul și spune că trebuie stabilit niște criterii de la ofertant.

Adriana Săftoiu: Măi, 46 de mii de euro și tu n-ai nicio notificare de la firmă. Păi la firmăla mine eu când primeam restanțe de 200 de dolari avocatul sau, că sunt firme cu asta care cu asta se ocupă, în cinci zile de la data la care expira termenul de platăprimeam hârtie tată. Aveți o restanță, vădăm în judecată. Măîmprumutam, îmi vindeam ciorapii, hai bă, dăbanii repede și tu ai După douăluni 47 și plus că , iertați-mă, 88 de mii de Euro anunțăElena Udrea, 66 de mii de euro anunțăAmalia Năstase și ăsta ne anunțăcă nu, 46 de mii. Băda cum ați coborât așa … și în douăluni tu nu ai plătit și ăia nu te notifică , ciudat. Iar din ceea ce se spune pe piațăfirma Adventures este firma care are contractul permanent cu BRD-ul pentru evenimentele BRD-ului. ªi nu înțeleg asta – la pachet. Deci ea are datorie la BRD După care BRD-ul vine, dăsportivul, dăși firma și CD-ul.

Lakatos Peter: ªtiți cum trebuie săacționăm, deci dacă nu reușim săpunem în evidențăfapte de naturăpenalăcare săo incrimineze și săintre și DNA-ul sub o formăde autosesizare…

Aurelia Vasile: Ca în cazul Ridzi.

Adriana Săftoiu: Cum ați făcut și plângere penală.

Lakatos Peter: Dacă nu reușim acest lucru, nu vom face mare brânză aprofundând BRD, Amalia Năstase și alții.

 

Adriana Săftoiu: Altceva vreau săspun, aici nu poți sădovedești decât lipsa de moralitate.

Lakatos Peter: Pe mine măintereseazăpuțin chestiunea cu moralitatea și v-o spun la modul cel mai sincer, dacă vreți săabordăm moralitatea ne pierdem timpul.

Adriana Săftoiu: De acord da stai puțin, toatăproblema asta a pornit de la hai s-o spun pe a dreaptă, în momentul în care presa a început săscrie, presa a semnalat faptul că ea pe banul public dăbani la presă ca să-și facă imagine. Punct.

Lakatos Peter: De acord dar dacă rămânem pe spațiul ăsta, că ea își face imagine pe banul public, nu am făcut nimic.

Adrian Săftoiu:

până acum am dovedit ceva, am reușit noi săscoatem ceva de la ei de naturăpenală?

Lakatos Peter: Da.

Adriana Săftoiu: Ce?

Lakatos Peter: Faptul că a făcut publicitate fără săaibăprevăzute sume potrivit legii. Ãsta e un fapt de naturăpenală. Problema e care o avem acum este dacă o putem încadra și pe ea în această faptă. După părerea mea, planul al doilea de achiziții o incriminează.

Aura Vasile: Vreau săte întreb ceva Adriana, știi foarte bine că demnitarul nu are voie săaparăîn clip electoral în publicitate în perioada activității de propagandă, decât în perioada de campanie electorală. Faptul că ea apare pe programul ăsta de la Paris în clipul transmis permanent lângăNăstase jucând tenis când putea

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.