Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

„Recidivista” Denisa Bojan

Din ciclul: Curajoșii investitori vâlceni,

Imaginea cu care ne însoțim articolul nu este una din albumul de familie al afaceristei Denisa Bojan, ilustrat cu instantanee de la ceremonialul că sătoriei sale, ci reprezintăimortalizarea unui important eveniment care a avut loc pe litoralul românesc, unde s-a pus piatra de temelie la cea mai mare investiție din Mamaia. În renumita stațiune de la țărmul Mării Negre, s-au inaugurat lucrărilor celui care se vrea a fi cel mai mare hotel din Mamaia, Grand Sea Plaza. Suma totalăla care se ridică investiția hotelului operat de lanțul hotelier internațional Ramada este de 18 milioane de euro și va fi gata în vara anului 2011. Pe vremurile acestea de criză, iatăcă se mai găsesc investitori, care, conștientizând că industria turismului se va dezvolta antrenant, încearcă săfacă o afacere profitabilădin dezvoltarea imobiliarăa zonelor turistice de la Litoral.

Inaugurarea marelui obiectiv turistic s-a bucurat de prezența primarului Radu Mazăre, că ruia i s-au alăturat angajați din primărie, consilierii locali ai PSD, plus parlamentarii Alexandru Mazăre și Antonella Marinescu. Nu a lipsit nici Înalt Preasfinția Sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, care a oficiat slujba de sfințire a locului unde se va ridica hotelul. Firma prin care Denisa Bojan face investiția este SC Spectru 2001 SRL, iar cutezanta doamnăvrea săridice un hotel de patru stele, de D+P+5E+parțial 6E, care săatragăcei mai buni turiști ce vor veni pe litoral. Conform tradiției, la temelia hotelului Grand Sea Plaza s-a cimentat hrisovul nașterii, După care ÎPS Teodosie a oficiat slujba de sfințire a locului pe care se va ridica unitatea hotelieră. „Cel mai mare hotel care se face pe litoral în ultimii 20 de ani și cu cea mai frumoasăinvestitoare, care va investi 18 milioane de euro în acest hotel”. Așa a caracterizat primarul Mazăre, într-o frază, investiția pe care a inaugurat-o cu o morgăși asistența demnăde campania electoralăîn care se află. În replică , investitoarea Bojan a lăudat ajutorul administrației locale, lăudând edilul stațiunii Mamaia pentru cooperarea de care a dat dovadă, „fără de care lucrurile n-ar fi putut săse miște atât de repede”. Din destăinuirile făcute prin speachul său ceremonios, am aflat că intenția proiectului Denisei Bojan este săse ridice nivelul de confort al obiectivului turistic, pentru menținerea renumelui stațiunii Mamaia de perlăa litoralului. Suprafața construităa hotelului este de 2.026,85 metri pătrați, iar cea desfășurată, de 15.122,93 mp, înălțimea hotelului fiind de 28,90 metri. În acest hotel, la parter va fi o zonăcomercială, o braserie, săli de conferință, 202 camere, loc de joacă pentru copii și două piscine – una în interior și alta în exterior.


NOTA:


Pentru toti care inteleg gresit atricolul..


In textul acestuia, nu exista nici o rautate sau vreao conotatie de critica. Vezi supratitlul „Curajosii investitori vâlceni” Termenul de „recidivista” folosit in titlu, vizeaza faptul ca Denise Bojan construieste inca un mare obiectiv imibiliar, cu acelasi curaj cu care a constriut Mall-ul River Plaza, din Rm.Valcea. Conform DEX-ului: RECIDIVÁ inseamna si „a se întoarce, a reapărea, a reveni, a se înturna. Este regretabil ca Denise Bojan si-a exprimat părerea, cu o rautate si o limita intelectuala necunoscuta pana acu si si-a permis sa ne insulte public, in loc sa aduca multumiri. Continuam sa-i purtam acesteia respectul cuvenit, trecand zâmbitori peste limita bagajului sau de cunostinte explicative ale limbii române.


Radu Dumitrescu