Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

RĂZBOIUL AFIȘELOR, FAZA PE JUDEÎ

” lupta electoralăs-a mutat în stradă” mai multe afișe electorale și bannere din județ ale PD-L și PSD au fost rupte sau furate

Zilele trecute, viceprimarul Ion Troculescu, din Frâncești, a sesizat postul de poliție al comunei amintite, declarând că niște necunoscuți au demontat un banner electoral aparținând PSD-ului, iar un banner al PD-L-ului a fost furat. În urma verifică rilor efectuate, polițiștii au stabilit că bannerele au fost afișate în locuri neautorizate și, deci, nu sunt nevoiți săcaute hoții.

De asemenea, în Popești, candidatul la funcția de primar din partea PNÎCD, Alin Gheorghe Popescu, a sesizat polițiștii După ce a constatat că i-au fost furate 3 bannere electorale. În aceeași zi, candidatul la funcția de primar din partea PSD, Ion Preoteasa, tot din Popești, a sesizat polițiștii spunând că cineva i-a rupt 2 bannere. Se efectueazăverifică ri pentru stabilirea legalității montării acestor bannere și abia apoi polițiștii vor începe săcaute hoții, numai că munca lor va fi de prisos pentru că oricum campania electoralădureazădoar o lună de zile.

La începutul săptămânii, polițiștii din Voicești au fost sesizați cu privire la faptul că Florinel Matei, candidatul la funcția de consilier din partea PNL, a ars un tricou cu însemnele PSD-ului. Se efectueazăcercetări Față de acesta pentru săvârșirea infracțiunii de „ofensăadusăunor însemne”, întocmindu-se în acest sens, dosar de cercetare penală.

În cursul acestei săptămâni, candidatul la funcția de primar al comunei Milcoiu, Nicolae Hodoroagă, PD-L, a reclamat faptul că persoane necunoscute i-au murdărit bannerul cu vopsea de culoare neagră. În urma cercetărilor efectuate cu operativitate de polițiști s-a stabilit că , autorul faptei este că tălin Creangă, de 25 ani, membru PNG. Acesta a fost sancționat cu 600 de lei.

Zilele trecute, polițiștii din Băile-Govora l-au depistat pe Ioan Răguga, de 61 ani, care a distrus și deteriorat mai multe afișe electorale ale PC-ului. Și el a fost amendat cu 600 de lei.

Mirabela Fânățan